Прийом громадян міським головою

image
14 Лютого 2019, 16:52
Поділитися:

13 лютого, у середу, прийом з особистих питань у міського голови М. Нетяжука відвідали 20 фастівчан. Як завжди, питання з якими звертались люди були різноманітними і стосувались усіх сторін людського буття. А зважаючи, що у кожному випадку йшлося про сприяння і допомогу, а подекуди про подальшу долю конкретної особи, поділити звернення на більш чи то менш важливі було не можливо.  Тож розглядалися вони ретельно, уважно та чуйно.

Одразу декілька осіб, повідавши про складну життєву ситуацію, попросили міську владу надати матеріальну допомогу, при чому не завжди йшлося про особисте, а й висловлювались клопотання про інших осіб.

У більшості звернень йшлося про чистоту вулиць і подвір’їв, необхідність регулярного прибирання снігу. Представниця провулку Європейського, окрім цього, опікувалась встановленням перил на крутосхилі. Мешканець одного з будинків по вулиці Соборній наполягав на встановленні паркану, який мав би огородити будинок від кіосків, розташованих поруч. Двоє жителів вулиці І. Ступака – будинків № 8 та № 23 порушили питання благоустрою прибудинкових територій.

Тривожний сигнал надійшов з будинку № 8, що по вулиці Небесної Сотні. По черзі  його мешканки звернули увагу на безпеку проживання тут.

Розглянувши ці та всі інші звернення, Михайло Володимирович, визначивши конкретні терміни, дав доручення до опрацювання, перевірки озвучених фактів та виконання відповідним службам міськвиконкому. 

Джерело: fastiv-rada.gov.ua