Привітання з Новим роком від голови Київської ОВА Олексія Кулеби

image
31 Грудня 2022, 10:58
Поділитися:

Незламна громадо Київщини!

Сьогодні, у переддень Нового року, складно відчути святковий настрій. Із трьохсот шістдесяти пʼяти днів — триста одинадцять ми з вами даємо відсіч повномасштабному вторгненню окупантів. 

За цей рік ми пережили бойові дії, окупацію, ракетні удари, аварійні відключення світла, відсутність тепла, звʼязку і болючі звістки.

Та поміж тим ми відбудовуємо міста та селища. Підтримуємо Сили оборони, пишаємося здобутками та перемогами. Радіємо через звільнення міст України. В укриттях та на генераторах, але наші діти здобувають освіту попри все. Й у цьому наша сила. 

Я звертаюся і дякую кожному жителю Київщини. Незалежно від того, де ви зараз перебуваєте — у рідних домівках, в інших регіонах чи країнах. Або ж на передовій чи везучи волонтерську допомогу.

Адже рік, що минає, загартував нас випробуваннями.

Іванків, Макарів, Мощун та ще десятки населених пунктів показали свою незламність. Буча, Гостомель, Ірпінь — стали новими містами-героями на карті сучасної України. Біла Церква, Фастів, Бориспіль, Обухів — дякую за надійний тил, допомогу кожному жителю Київщини. Від найменшого села, до найбільшого міста — Київщина стала згуртованою громадою єдиної України, форпостом столиці та областю Героїв. 

Ми навчилися цінувати і пишатися національними героями. Раз і назавжди вирішили: хто ми є, з ким ми і що точно «без них»

У вогні перетоплюється залізо у сталь, у боротьбі перетворюється народ у націю. 

Я зичу всім тепла в душі, світла та надії в серці. Бажаю, аби новий 2023-ій став роком здійснення мрій і цілей, найголовніша з яких — Перемога, що неодмінно буде за нами. 

З вірою у Сили оборони, в Україну та кожного з нас. З прийдешнім Новим роком. Слава Україні! 

Голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.

Джерело: Київська обласна військова адміністрація