Привітання Василя Володіна з нагоди Дня захисників і захисниць України

image
14 Жовтня 2021, 10:19
Поділитися:

Шановні наші захисники та захисниці!

Щиро вітаю всіх зі святом – Днем захисників і захисниць України, який щороку відзначається 14 жовтня разом із Днем Покрови Пресвятої Богородиці та Днем українського козацтва.

Історія українського воїнства – це героїчний літопис, кожна сторінка якого сповнена звитягами різних поколінь оборонців рідної землі. Вони сформували особливий характер та образ сучасних захисників і захисниць України. Їхніми провідними рисами є патріотизм і відчайдушність, відвага і честь. Високою відповідальністю, рішучістю і незламним бойовим духом сьогоднішні герої довели всьому світові, що українці – незламна нація, здатна захищати свою свободу та незалежність.

Боротьба за цілісність на теренах нашої держави триває і досі. Понад 19,5 тисяч жителів Київщини взяли участь у бойових діях. На жаль, 362 жителів Київщини загинули, боронячи нашу землю та домівки. Вони поклали життя заради світлого та мирного майбутнього кожного з нас. І їх подвиг ми будемо пам’ятати завжди.

Сьогодні в свято від усіх жителів області я щиро хочу подякувати всім захисникам і захисницям, які щомиті демонструють мужність та героїзм, відвагу та бойове братерство.

Щиро бажаю всім вам міцного козацького здоров’я, мужності і сил! Вашим сім’ям – спокою та благополуччя, а нашій Батьківщині – тільки мирного неба!

Нехай Покрова Пресвятої Богородиці й надалі охороняє та береже кожного з вас.

Слава Україні!

З повагою
голова Київської ОДА Василь Володін



Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація