Привітання Василя Володіна з нагоди Дня Незалежності України

image
24 Серпня 2021, 10:46
Поділитися:

Шановні жителі Київщини!

Щиро вітаю вас із Днем Незалежності!

Рівно 30 років тому було ухвалено Акт проголошення незалежності України. І саме з цього моменту в історії нашої країни розпочалася нова епоха.

Однак, не маємо права забувати, що суверенність нашій державі далася непросто. Тисячі українців загинули в боях за територіальну цілісність країни. Повинні пам’ятати про це та кожного дня дякувати всім героям, які досі продовжують захищати нас на Сході.

Поки вони боронять нашу землю, ми маємо розвивати країну. А найкращий спосіб це зробити – сумлінно працювати на благо рідного краю.

Перед усім ми маємо робити це задля майбутнього наших з вами дітей. Від кожного нашого кроку зараз залежить їх виховання, освіта та реалізація в подальшому житті. І ми, створюючи сильну та ефективну країну, прагнемо досягти саме цієї мети – щасливого життя наших нащадків.

Дякую всім нашим жителям, які докладають до цього зусиль. Я переконаний, що пліч-о-пліч ми зможемо зробити наш регіон ще кращим.

У цей святковий день бажаю кожній родині на Київщині найголовнішого – міцного здоров’я, злагоди та добробуту. Нехай вистачає сил реалізувати всі плани, а ми будемо продовжувати працювати над тим, щоб рівень життя в нашій області ставав комфортнішим.

Пишаймось нашою країною, бо вона в нас – єдина!

З повагою
голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін



Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація