Привітання Василя Володіна з нагоди Дня державного прапора України

image
23 Серпня 2021, 07:39
Поділитися:

Привітання Василя Володіна з нагоди Дня державного прапора Україн

 

Шановні жителі Київщини!

Вітаю усіх із важливим святом – Днем державного прапора України!

Сьогодні в кожному місті та селі нашої області підіймають синьо-жовті стяги. А найбільший прапор майорітиме у нас в небі на Броварами. Це наша гордість, слава і велич нації. Тож маємо не просто пишатись цим державним символом, а дорожити ним та берегти.

Прапор з нами завжди – і у найрадісніші, і у найтрагічніші моменти. Це та невидима лінія, яка «зшиває» і об’єднує всіх нас. Це наша візитівка на міжнародній арені. Це ключ нашої ідентифікації, який має тисячолітню історію і ввібрав у себе потужні культурні сенси.

Наші герої на Сході також із прапором України. Вони ризикують своїм життям, щоб ми з вами мали можливість жити в мирі. Тож щиро бажаю нашим хлопцям і дівчатам, які зараз на Сході, бути здоровими та якомога швидше повернутись додому до рідних. Також закликаю сьогодні згадати про всіх наших загиблих героїв. Вони віддали життя за нашу країну. І ми перед ними в неоціненному боргу.

У це знакове свято хочу нагадати всім жителям нашої області, що незалежність і державна символіка тісно взаємопов’язані. Вони – як повітря. Ми настільки до них звикли, що часто перестаємо усвідомлювати їх важливість. Але це надзвичайно велика цінність і, не дай Боже, нам її втратити. Тож давайте завжди пам’ятати про це.

 

З повагою

голова Київської облдержадміністрації                                     Василь Володін



Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація