Привітання т.в.о. голови Київської ОДА В’ячеслава Кучера з нагоди Дня державної служби

image
21 Червня 2019, 09:39
Поділитися:

Шановні колеги!

Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем державної служби України!

Працювати в державних органах, забезпечувати виконання завдань і функцій держави, допомагаючи громадянам у вирішенні соціально важливих питань – це є і справжня професія державних службовців. Людей, від яких значною мірою залежить успіх економічних та соціальних перетворень у країні, благополуччя громадян та їх відношення до влади.

Саме тому суспільство покладає на державних службовців особливо важливі завдання, чекає від них компетентності, ініціативи та відповідального ставлення до справи.

Ви на своєму місці виступаєте ланкою, що поєднує владу і народ, формуєте ефективну систему державного управління, яка повинна стати мобільною, гнучкою, реагувати на запити сучасного суспільства, забезпечувати умови для поліпшення життя.

Хочу висловити найщиріші слова подяки всім державним службовцям Київщини, які працюють з повною віддачею. Ви – саме ті люди, які потрібні нашій країні сьогодні.

Впевнений, ваш професіоналізм, старанність та завзяття стануть запорукою успішного виконання поставлених завдань, які й надалі будуть слугувати на користь мешканців області. Адже шана та довіра людей – найцінніша подяка за віддану працю!

Бажаю вам та вашим родинам добра та щастя, міцного здоров’я та благополуччя. Професійних успіхів вам та натхнення в роботі на благо українських громадян та нашої держави!

Слава Україні!

З повагою

Тимчасово виконуючий обов’язки

голови облдержадміністрації                                                                  В’ячеслав КУЧЕР

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація