Привітання т.в.о. голови Київської облдержадміністрації В’ячеслава Кучера з Днем Конституції України

image
28 Червня 2019, 07:30
Поділитися:

Шановні мешканці Київщини!

Вітаю вас з визначним державним святом – Днем Конституції України!

Рівно 23 роки тому, 28 червня 1996 року, Верховною Радою було ухвалено Основний Закон нашої держави, який заклав фундамент розбудови вільної, незалежної, демократичної України – Конституцію. Саме цей документ став важливим інструментом для подальшого розвитку національного законодавства та політико-правової культури, забезпечення прав і свобод людини, зміцнення авторитету України у світі.

Конституція України гарантує громадянам невід’ємні права і свободи, проголошує людину найвищою соціальною цінністю, а народ – єдиним джерелом влади. Однак, не слід забувати, що конституційні норми самі по собі не змінять життя на краще. Успіх в усіх наших справах прийде тоді, коли кожен громадянин України не тільки користуватиметься правами і свободами, а й належним чином виконуватиме свої обов’язки.

Сьогодні перед усіма нами – як громадою, так і владою – стоїть важливе завдання: об’єднати зусилля заради розвитку сучасної демократичної європейської України.Держави, в якій хочеться жити, будувати своє майбутнє, створювати сім’ю, виховувати дітей та онуків.

Тож нехай свободи і права, надані Конституцією, сприяють усім процесам розбудови нашої країни, учасниками якої є кожен із вас.Впевнений, спільними зусиллями нам усе вдасться!

Від щирого серця бажаю вам наснаги та високих досягнень на благо рідної Київщини та України. Здоров’я, щастя і благополуччя!

Слава Україні!

З повагою

Тимчасово виконуючий обов’язки

голови облдержадміністрації                                                                     В’ячеслав КУЧЕР

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація