Привітання міського голови Іллі Дікова з Днем міста

image
7 Вересня 2020, 13:04
Поділитися:

У першу неділю вересня ми зазвичай святкуємо День міста. Але цього року пандемія Сovid-19 змінила багато наших планів – і урочисті заходи тут не виключення. Перш за все, ми хвилюємося за наших близьких. Сьогодні це найважливіше.

І мова не тільки про те, що Вишневе потрапило в «помаранчеву» зону епідеміологічної небезпеки. Рішення відмовитися від святкування Дня міста приймалося заздалегідь, з урахуванням всіх «за» і «проти». Моя думка така, що на масштабному заході з великоюкількістю людей, просто фізично неможливо забезпечити соціальну дистанцію та масковий режим.

Натомість, був запропонований ряд інших проектів. Розпочали гарну ініціативу – підтримали тих, хто зі своєї власної волі та доброго серця доглядає за клумбами та квітами у дворах. Такі жіночки, напевно, є в кожному будинку. На 1 вересня вітали подарунками першокласників. Готується друга серія дистанційних інтернет-конкурсів Fest_Future_Step_2020. Незабаром у Вишневому буде проведений квест, алея фотозон та ряд інших акцій.

З одного боку, через епідемію ми не можемо зібратися всі разом і одночасно, а з іншого – навпаки, під час карантину, по-особливому відчули нашу єдність, відкрили доброту багатьох близьких та далеких друзів.

Я вітаю вас з Днем міста. Від щирого серця бажаю вам та вашим близьким міцного здоров’я, а для гарного настрою – нагадаю про приємні спогади з нашого традиційного святкування кількома минулорічними фотографіями. Разом ми подолаємо все. Попереду багато важливих справ і приємних моментів – для нас і для нашого міста. З днем народження, Вишневе!

Міський голова Ілля Діков.

Джерело: Офіційний веб-сайт Вишневої міської ради