Привітання голови Київської ОДА Василя Володіна з Днем працівника лісу

image
20 Вересня 2020, 11:39
Поділитися:

Шановні працівники лісового господарства!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня працівника лісу.

Ліс завжди вабив людину своєю красою та чарівністю. Сьогодні ж він став нашим найбільшим природним багатством, запорукою екологічної безпеки та великою частиною економічного розвитку нашої області.

Збереження, примноження, дбайливе і раціональне використання цього безцінного національного скарбу – обов’язок не лише лісівників, а й кожного жителя Київщини. Лісу потрібний мудрий, дбайливий і виважений господар. Тому вважаю, що працювати у лісному господарстві можуть люди з чистою душею та відкритим серцем, ті хто дійсно любить природу та свій рідний край.

Переконаний, Ваш професіоналізм, уміння та працелюбність сприятимуть не лише захисту наших лісів, а й розвитку всього лісового господарства. Примножуючи своєю невтомною і наполегливою працею лісовий фонд України, ви забезпечуєте надійний захист земельних угідь, поліпшуючи екологічний стан довкілля.

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом. Щиро зичу благополуччя, щоб реалізовувались ваші кращі задуми і була щасливою доля. Велике спасибі вам, шановні працівники та ветерани лісового господарства, за невтомну працю і самовідданість. Сердечно бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добра і достатку.

З повагою
Голова Київської облдержадміністрації Василь Володін



Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація