Привітання голови Київської облдержадміністрації Василя Володіна з Днем підприємця

image
6 Вересня 2020, 09:46
Поділитися:

Шановні підприємці Київщини!

Щиро вітаю вас з професійним святом!

У цей святковий день вся країна вшановує людей, які не тільки створили власну справу та взяли на себе відповідальність за добробут своєї сім’ї, але й створюють нові робочі місця, постачають на ринок вітчизняні товари і послуги, наповнюють бюджет області та держави, що дає змогу вирішувати нагальні соціальні проблеми. Так, підприємці Київщинице люди, які є надійною опорою розвитку регіону, рушійною силою модернізації економіки.

В свою чергу, ми ефективно реалізуємо в області заходи, спрямовані на покращення та розвиток бізнес-клімату, поліпшення ресурсного та інформаційного забезпечення суб’єктів малого і середнього підприємництва, створення сприятливого інвестиційного середовища. Переконаний, що спільними зусиллями зможемо досягти економічного процвітання рідної Київщини.

Висловлюю подяку за Вашу наполегливу працюактивну громадянську позицію, високий професіоналізм та ініціативність. Ваша праця посідає важливе місце в економічному житті області, помітно впливає на розвиток інноваційної діяльності, встановлення ділових зв’язків із зарубіжними партнерами, залучення інвестицій.

Нехай це професійне свято додасть Вам витримки, оптимізму, успіхів в усіх починаннях та процвітання бізнесу. Щастя, здоров’я, миру і злагоди Вам і Вашим родинам!

З повагою 

Голова Київської облдержадміністрації         Василь Володін



Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація