Привітання голови Київської обласної державної адміністрації Василя Володіна з Днем українських миротворців

image
15 Липня 2020, 13:08
Поділитися:

Шановні учасники українських миротворчих місій!

З нагоди особливого свята – Дня українських миротворців, щиро вітаю всіх, хто брав участь у миротворчих операціях, особливо тих, хто на даний час перебуває в «гарячих точках» нашої планети. Ви несете службу на різних континентах у складі багатьох міжнародних сил з підтримки миру, демонструючи високий фаховий рівень та вірність обов’язку.

Так, участь у миротворчих операціях Україна почала приймати з 1992 року. За час своєї роботи миротворцям вдалося провести масу успішних операцій. Це безпосередньо сприяє зростанню авторитету нашої країни на світовій арені, як надійного партнера та суб’єкта міжнародної безпеки.

Схиляємо голови перед героями, які віддали свої життя заради миру, стабільності та спокою у багатьох країнах світу! Ваш подвиг ніколи не буде забутий.

Впевнений, що служба українських миротворців й надалі буде зразком витримки, мужності і героїзму, а віра у світле мирне майбутнє допоможе здолати всі труднощі.

Зичу вам та вашим родинам щастя, добра, благополуччя та миру! Нехай глибока людська вдячність і надалі супроводжує вас у цій благородній справі, а любов та підтримка рідних завжди будуть надійними оберегами.

Слава воїнам-миротворцям!

Слава Україні!

 

З повагою

Голова Київської обласної

державної адміністрації                                            Василь Володін

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація