Привітання до Міжнародного дня волонтера

image
5 Грудня 2022, 12:39
Поділитися:

Шановні волонтери!

Щиро вітаємо вас із нагоди свята.

Весь світ надихається вашою справою, адже український волонтер – це вже особливий феномен цього руху. Ніхто не має сумніву, що ви можете дістати будь-що в найкоротші строки і не важливо, чи це супутник чи прості речі, як сірники або свічки.

Волонтери – це люди з добрими і чуйними серцями, які не проходять повз чужу біду. Саме ви сьогодні – надійна опора для наших захисників, лікарів, людей, які опинилися у складних життєвих обставинах. 

Хоч раз побувавши в ролі волонтера, дуже важко відмовитися в подальшому від цього заняття. Це стає для людей своєрідним способом життя. Для кожного з вас найціннішою подякою є розуміння того, що ви рятуєте людські долі. Низький уклін кожному волонтеру за вашу нелегку та таку благодійну й світлу місію. Спілкуючись з вами, набираєшся особливою енергетикою та розумієш – ворог ніколи не зможе здолати народ, в якого є такі люди. Кожен з вас герой. Кожен з вас особливий.

Щиро бажаємо вам міцного здоров’я, довголіття, вдячності від людей, миру в нашій країні та скорішої перемоги над ворогом.

Джерело: Київська обласна військова адміністрація