Привітали родин з народженням двійнят

image
12 Квітня 2024, 16:13
Поділитися:

Головна  /  Привітали родин з народженням двійнят

|  12. 04. 2024

У цей складний час наша Білоцерківська громада знову має гарну і важливу новину: ще у двох родинах на світ з’явилися одразу двоє діток.

Сьогодні, 12 квітня, секретар міської ради Володимир Вовкотруб та заступник міського голови Катерина Возненко завітали до щасливих родин, аби привітати їх з подвійною радістю та подвійним щастям.

У родини Сергія та Аліни Олішевських 11 серпня минулого року народилися дві доньки Мар’яна та Уляна. Тато двійняток є військовослужбовець і, наразі, боронить країну на сході нашої держави, тож мамі допомагають рідні.

А два сини Тимофій та Володимир з’явилися на світ 13 лютого цього року у родині Руслана Кукли та Олександри Кикоть-Кукли.

Батьки поділилися враженнями, як доглядати відразу за двома маленькими діточоками, зауваживши, що подекуди є важко, але беззаперечно це є справжнім щастям і радістю для кожної родини.

Володимир Вовкотруб разом з Катериною Возненко привітали батьків, побажавши малечі міцного здоров’я та щасливої долі, якнайшвидшої перемоги та вирости успішними у вільній, незалежній Україні.

Вручили подяки Білоцерківської міської ради,  візочки для дітей та квіти.

У заході взяв участь начальник управління молоді та спорту міської ради Сергій Мартинов.

Фото

Джерело: Біла Церква – офіційний сайт