Приватний ліцей «Перспективи» в Броварах

image
30 Червня 2020, 13:34
Поділитися:

Гарна освіта – це міцний фундамент для успішного майбутнього кожної людини. Адже поглиблені знання та вміння їх застосовувати відкривають безліч можливостей для самореалізації, і чим раніше дитина почне розвивати свій потенціал, тим більше шансів на професійний успіх вона матиме.

Навчання у державних загальноосвітніх школах в силу об’єктивних причин не може задовольнити усі потреби сучасних школярів. В умовах, коли на одного вчителя приходиться більше 30 учнів, вкрай складно приділити достатньо уваги кожному з них, не кажучи вже про створення комфортної дружньої атмосфери під час навчання.

В приватному ліцеї «Перспективи» в Броварах розуміють важливість оточення для дитини. Класи складаються з 7-8 учнів. В таких малих групах діти почуваються комфортніше, а у вчителя є можливість розібрати матеріал глибше, детально відпрацювавши його з кожною дитиною. Тут гарантують особливий підхід до кожного учня, що дозволяє йому усвідомити свій потенціал та розкрити свої таланти. Успіхи випускників ліцею говорять самі за себе.

Переваги навчання в ліцеї «Перспективи»:

Підготовка до ЗНО

Наші учні готуються до ЗНО ретельно, але спокійно, протягом навчального року. Якщо тема буде на екзамені – вчитель зупиняється на ній та розбирає детальніше. Репетитори не потрібні, адже усім процесом підготовки займаються педагоги. Це економить час, гроші батьків і нерви. Випускники Ліцею «Перспективи» показують гарні результати на ЗНО. Середня оцінка – 180 балів.

Поглиблене вивчення англійської

Як вчать англійську в Ліцеї «Перспективи»:

Учні вивчають англійську мову разом із носіями.Діти розігрують сценки англійською. Такий метод роботи дозволяє не тільки завчити певні фрази, але й почати розуміти їх сенс.У нас можна вивчати мову, дивлячись англомовні фільми та серіали без перекладу. Це допомагає дітям гарно провести час, почути розмовну англійську мову та сленг.

Додаткові предмети та гуртки:

Соціально/емоційне навчанняПрограмуванняФінансова грамотністьТеатральний гуртокСучасна хореографіяПрофорієнтація

Кожен з батьків мріє про те, щоб його дитина отримала кращу освіту. Ми це розуміємо. У ліцеї «Перспективи» вивчають тільки ті предмети, які потрібні нинішньому сучасному поколінню. Навчальний заклад має ліцензію Міністерства Освіти України, всі атестати сертифіковані державою. 

Ціна навчання включає:

– оплату праці кваліфікованих педагогів і обслуговуючого персоналу;

– вартість навчальних посібників і матеріалів, необхідних для проведення практичних занять;

– вартість комунальних, облаштування шкільної інфраструктури, комфортних і безпечних занять всіх груп учнів.

Телефони: (066) 990-36-26; (068) 990-36-26.

Адреса: м. Бровари, вул. В’ячеслава Чорновола, 6А.

Графік роботи:

пн-пт: 8:00 – 19:00;

нд: вихідний.

Сайт

Facebook

Instagram

Джерело: Новости Броварів