Приватний дитячий садок «Кобзарик» в Броварах

image
15 Листопада 2021, 15:36
Поділитися:

Приводячи свого малюка у дитячий садочок, ми залишаємо там найдорожче, що у нас є. Тому вкрай важливо бути впевненим у професійності педагогічного колективу, якості харчування та дотриманні усіх вимог по організації роботи закладу.

Знайти таке місце непросто, але результат того вартий. Адже саме у дошкільному віці відбувається найактивніший емоційний розвиток дитини та формування у неї довіри до оточуючого світу.

Завітавши у приватний дитячий садок «Кобзарик» в Броварах, ви зрозумієте, що тут створені найкращі умови для цікавого дозвілля, якісного навчання та всебічного розвитку вашої дитини. Тут панує доброзичлива атмосфера, а до кожного вихованця ставляться як до окремої особистості, що потребує особливого підходу.

Переваги нашого закладу:

Працюємо цілодобово.Забезпечуємо 6-разове домашнє харчування з врахуванням побажань та вікових особливостей дітей.У нашому розпорядженні – просторі приміщення, загальною площею у 600 кв.м.Маємо свою закриту територію, що знаходиться під охороною служби ДСО.

Крім того, у «Кобзарику» дітлахи з раннього віку мають можливість вивчати англійську мову, займатися хореографією та знайомитися з театральним мистецтвом.

До відвідування запрошуються малюки від 6 місяців до 7 років.

Адреса: м. Бровари, вул. Постишева, 1в (зараз Аркадія Голуба, 1в)

Контакти: (063) 175 74 40; (097) 653 04 70; (066) 421 13 16.

Ми в Instagram

Ми у Facebook

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію



Джерело: Новини Броварів – головні і актуальні
новини сьогодні на 4594.com.ua