Приречені на смерть: волонтери врятували з Бучанської колонії вже 37 котів

image
26 Грудня 2020, 12:44
Поділитися:

Наприкінці осені редакція “04597” розповідала історію про закриття Бучанської колонії і про те, що там на голодну смерть приречено близько півсотні тюремних котів. 
У зв’язку з реформуванням Бучанської виправної колонії, на території колонії залишилося понад півсотні котів, які борються за право вижити. Якщо їх не врятувати зараз, то взимку вони помруть від холоду і голоду.

Розголосу ситуації дала ірпінська зоозахсниця і керівниця “Служби захисту та лікування тварин” Євгенія Мельник, так як до неї звернулися колишні ув’язнені з проханням врятувати тварин. Дотепер влада Бучі ніяк не відреагувала на скандальну ситуацію, тож волонтери Ірпеня взялися рятувати тварин власними силами.

За два дні було відловлено 37 котів, які потребують стерилізації та вакцинації. За допомоги небайдужих людей, було зібрано13 300 гривень і закуплено вакцини.

Вже в понеділок зранку, 28 грудня, волонтери планують розмістити котоловки на території волонії і відловити інших котів.
“Ми не зупинимось поки не відчуємо, що за стінами з колючим дротом більше немає приречених та забутих.”-, зауважує одна з місцевих зоозахисниць Ірина Мурга.
Просимо волонтерів і всіх небайдужих відгукнутися! Котам потрібен новий дім!

Допомогти фінансово можна за реквізитами: 5168 7456 0212 2324 Мурга Ірина.

Підписуйтесь на нас уФейсбук, ІнстаграмтаТелеграм, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня