Приміщення Сбербанку у центрі Києва виставлено на аукціон

image
26 Грудня 2022, 13:06
Поділитися:

26 грудня 2022 г. 13:04

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб продає приміщення Сбербанку – один з активів АТ “Міжнародний Резервний Банк” (АТ “МР Банк”). Приміщення розташоване у центрі Києва – на вул. Великій Васильківській, 85-87, аукціон відбудеться 5 січня.

Про це, як передає KВ, йдеться у пресрелізі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

5 січня в системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу об’єкту нерухомості, що перебуває на балансі АТ “Міжнародний Резервний Банк” (АТ “МР Банк”). На торги виставлено колишнє відділення банку у самому центрі Києва – на вулиці Великій Васильківській, 85-87.

“Загалом до складу лоту увійшли нежитлові приміщення, площею понад 1 тисяча кв. м. Місцерозташування нерухомості – абсолютна перевага активу. Будівля на вул. Велика Васильківська, 85-87 розміщується у самому центрі Києві, за 500 метрів від станцій метро Олімпійська та Палац “Україна”. Приміщення обладнано усіма інженерними мережами”, – йдеться у пресрелізі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Повідомляється, що початкова ціна реалізації лота № G22N021729 – 83,35 млн гривень.

“Детальна інформація про актив та умови участі у торгах – за посиланням. Публічний паспорт активу (майна) доступний для перегляду тут”, – додали Фонді гарантування вкладів.

Зазначається, що актив перебуває на балансі АТ “МР Банк” і на торги виставляється уперше.

“Торги пройдуть за англійською моделлю аукціону, відкрито і прозоро. Участь в аукціоні можуть взяти юридичні та фізичні особи, окрім російської федерації або осіб, пов’язаних з державою-агресором. Стежити за перебігом торгів можуть усі охочі”, – наголосили у Фонді гарантування вкладів фізичних осіб.

Як зауважено у пресрелізі, кошти, отримані від продажу активу, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами АТ “МР Банк”.

Раніше, KВ повідомила, що Фонд гарантування вкладів фізичних осіб продає активи АТ “Міжнародний Резервний Банк” (АТ “МР Банк”), до яких входить ТРЦ “Магелан” у Києві.

Читайте: Столичний торговельно-розважальний центр “Магелан” продадуть на аукціоні

Фото: пресреліз Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона