Приклад для всього міста — мешканці «Проміню» прибрали від сміття шкільне озеро

image
19 Березня 2019, 23:49
Поділитися:

У неділю, 17 березня, на перший цьогорічний суботник вийшли мешканці мікрорайону «Промінь». Люди прибрали від сміття шкільне озеро. Організатор, депутат міської ради Олег Романов, зауважує — з кожним роком кількість людей, які долучаються до прибирання, зростає.

«В 2013 році, коли я, тоді ще не депутат, започатковував ці прибирання, не вийшов ніхто. Я, разом з моїм другом, удвох прибирали територію. Цього року вийшло 12 мешканців району», — каже Олег Романов.

Приклад для всього міста — мешканці «Проміню» прибрали від сміття шкільне озеро
Смітник на озері великий. Лише скла та пляшок назбирали майже 90 кілограмів. До речі, їх відразу здали на вторинну переробку, завдяки чому отримали кошти на додаткові мішкі та перчатки. Але, така велика кількість сміття свядчить про те, що багато люей продовжують нехтувати елементарними правилами культурної поведінки. Ось і доводиться тим людям, які не смітять, прибирати за рештою населення. Проте активісти не засмучуютья, та закликають усіх мешканців міста та депутатів долучатись до прибирання Борисполя. Хоча зібрати людей і нелегко.

«Справа в людях. Чи згідні вони жити в комфорті, чи їх все влаштовує? Якщо люди не хочуть виходити, то зібрати їх на прибирання нереально. Цього не зможуть ані депутати, ані міська влад», — впевнений Олег Романов.

Лише власним прикладом можна перевиховати людей, зазначає депутат. І якщо цю роботу проводити постійно — вона дає результат. Адже кожного року, на прибирання «Проміню» виходить все більше людей.
Приклад для всього міста — мешканці «Проміню» прибрали від сміття шкільне озеро
До речі, наступний суботник на «Проміні» буде цієї неділі. Організатори закликають людей вийти, та поприбирати біля власних подвірь.

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама