Прихильник “руського міра”: в Києві затримали “монаха”-диверсанта, – ФОТО

image
22 Березня 2022, 14:14
Поділитися:

У Києві поліцейські затримали прихильника “руського міра”, якого підозрюють у розвідувально-диверсійній діяльності, повідомили в національній поліції.

З’ясувалося, що затриманий підтримував дії російської армії на території України, пропагував ідеї «руського міра» та співпрацював із ворогом, передаючи важливу інформацію.

41-річного зловмисника, який назвався монахом одного з храмів, затримали оперативники Департаменту карного розшуку Національної поліції України на одній зі станцій метро.

У його помешканні вилучили речові докази, що свідчать про можливу причетність до розвідувально-диверсійної діяльності на території України та пособництво ворогу.

Крім того, в телефоні підозрюваного є переписки із абонентами росії із закликами до знищення українців, фотографії об’єктів критичної інфраструктури, аудіозаписи з інформацією щодо розташування блокпостів тощо.

Прихильник

Затриманого поліцейські передали працівникам СБУ для проведення подальших слідчих дій.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Києві за минулу добу вже затримали 149 членів диверсійних груп. Окрім цього, було знешкоджено 10 вибухонебезпечних предметів.

Також писали, що служба безпеки України затримала тіктокера, який напередодні бомбардування ворогом одного з ТРЦ столиці, виклав у мережу світлину та відео пересування  української техніки поблизу торгівельного центру.

Підписуйтеся на наш Telegram. Оперативно про найважливіше

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Киева – головні і актуальні Киевские
новини сьогодні на 44.ua