“Прикарманила” собі чужі кошти: у Києві судитимуть місцеву мешканку, – ФОТО

image
22 Січня 2024, 10:02
Поділитися:

У Києві судитимуть жінку, яка привласнила собі чужі кошти та витратила на власний розсуд. Наразі дізнавачі скерували обвинувальний акт до суду. За скоєне 59-річній жінці загрожує до трьох років обмеження волі.

Про це повідомили в пресслужбі Поліції Києва.

Хочете дізнаватись ще більше новин Києва, Київщини та України? Тоді скоріше долучайтесь до нашого Telegram-каналу “Головні новини Києва – 44.ua”.

Наприкінці грудня до поліції Києва звернулась місцева мешканка та повідомила, що консьєржка гуртожитку, яка мала передати їй 5 тисяч гривень, не з’являється на роботі та не відповідає на телефонні дзвінки. Правоохоронці задокументували злочин та розпочали пошук підозрюваної особи.

Замість того, щоб передати залишені їй на тимчасове збереження кошти, жінка привласнила їх та використала на власний розсуд. Дільничні офіцери встановили коло спілкування жінки, а також місце її проживання. Поліцейським вдалось швидко розшукати підозрювану, але, як виявилось, грошей у жінки вже не було, – розповів начальник відділу дізнання Дніпровського управління поліції Семен Підлужняк.

Фігурантці оголосили про підозру. Зловмисницею виявилась місцева мешканка 1964 року народження.

Відповідно до санкції статті, порушниці може загрожувати до трьох років обмеження волі.

Раніше ми писали, що у Києві правоохоронці затримали приватного підприємця, який привласнив кошти, що були виділені на ремонт укриттів, а потім, щоб уникнути покарання, спробував підкупити слідчого. Тепер йому загрожує до 8 років за ґратами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua