Приірпіння приймало міжнародні велоперегони «Київська сотка» (фото)

image
6 Вересня 2020, 18:47
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Сьогодні в Приірпінні відбувалися міжнародні велоперегони «Київська сотка». Близько 2 тисяч спортсменів-аматорів, стартувавши на околиці Києва, проїхали «новоірпінською» трасою, вулицями Ірпеня, Бучі, Ворзеля, Михайлівки-Рубежівки, Козинців і деяких інших населених пунктів.

Спортсмени різного віку й на різних типах велосипедів долали дистанції у 100 і 50 кілометрів.

В Ірпені велосипедисти їхали через мікрорайон Романівка, вулицями Соборною, Достоєвського, Озерною, Личака, Центральною, Садовою, а далі знову Соборною — в Бучу. На зворотному шляху маршрут включав ділянки вулиць Соборної, Щасливої, Університетської та дорогу Р30 через Романівку.

Велоперегони проводилися в кількох категоріях: для учасників на шосейних і кросових велосипедах, на велосипедах «маунтен-байк» і «гібрид», на інших велосипедах (тондеми, міські велосипеди, кастомні байки тощо), на фіксах та сінгл-спідах, а також на велосипедах «Україна» або подібних («Мінськ», «Десна» тощо). Спортсмени були поділені на групи за віком і статтю, досвідчені учасники змагалися окремо від новачків.

На території Ірпінського регіону змагання відбувалися за підтримки команди «Нові Обличчя». У проведенні перегонів допомагали волонтери — ірпінські регбісти, учасники велосипедної секції та представники громадської організації «Фонд регіонального розвитку «Місто для життя».

Фото Олега Гриба

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV