Приємні оновлення: тепер застосунок Київ Цифровий» надає інформацію щодо закритих вестибюлів метро

image
17 Травня 2023, 18:23
Поділитися:

У міському застосунку «Київ Цифровий» вдосконалено сервіс руху транспорту, що надає користувачам ряд нових можливостей. Зокрема, всім користувачам тепер будуть доступні підказки про закриті вестибюлі. Крім того, в сервісі тепер можна переглянути графік роботи метро, розклад курсування потягів та всі станції на лінії.

Про це повідомляє пресслужба КМДА з покликанням на керівника цифрової трансформації і заступника голови КМДА Петро Оленича.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua» – джерело важливих та актуальних новин Києва, області та України.

Нам важливо, щоб усі оновлення були розроблені на користувацьких історіях та з урахуванням зворотнього зв’язку від містян, – додав директор Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій Олег Половинко.

За останні два роки до служби підтримки звернулися 135 тисяч користувачів. Засновуючись на їхніх пропозиціях, в застосунку вже були впроваджені такі можливості, як онлайн-перегляд маршрутів та графіків руху транспорту, безконтактна оплата проїзду в усіх муніципальних видів транспорту, заміна паперових квитків на електронні та запуск англомовної версії застосунку.

Нагадаємо, ми розповідали раніше, що із 22 травня наземний громадський транспорт столиці у разі оголошення повітряної тривоги довозитиме пасажирів до найближчого укриття.

Також повідомляли про те, що із понеділка, 15 травня на кожній лінії метрополітену будуть зменшені інтервали між поїздами. Час очікування в години пік у будні дні становитиме 3-4 хвилини, у міжпікові – 6-8 хвилин.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua