При утворенні Бориспільської ОТГ ніхто не досліджував економічних показників, – “свободівець” Верес

image
17 Вересня 2020, 15:56
Поділитися:

17 сентября 2020 г. 15:41

Депутат Бориспільської міськради Олег Верес переконаний, що при утворенні Бориспільської об’єднаної громади не були враховані економічні показники. Тому з наступного року бюджет розвитку населених пунктів, що увійшли в ОТГ, значно зменшиться.

Про це в інтерв’ю KV розповів депутат Бориспільської міської ради від ВО “Свобода” Олег Верес.

“При утворенні Бориспільської ОТГ ніхто не досліджував економічних показників майбутньої громади. Все відбулося добровільно-примусово. На сьогодні можу сказати, що бюджет розвитку при нинішніх показниках бюджетів населених пунктів, які увійшли в громаду, з наступного року значно зменшиться”, – каже він.

в Телеграм

За його словами, існування районів при проведенні реформи децентралізації і утворенні ОТГ – це нонсенс.

“Влада не змогла провести зміни до Конституції та ліквідувати їх і зараз очікує майбутніх місцевих виборів, щоб в залежності від їх результатів оцінити їх подальшу доцільність існування. Для них важливо, переможуть “свої” чи “чужі”. На мою думку, Бориспіль зможе надавати послуги. А от чи зможуть отримувачі послуг добратися до місця їх надання – покаже подальше життя. Хоча реформа передбачає передачу цих повноважень на рівень громад”, – закінчив він.

Нагадаємо, як раніше писала KV, заступник голови постійної комісії з питань транспорту, торгівлі та побутового обслуговування людей Бориспільської міськради Олег Верес вважає, що міські маршрути потребують оптимізації.

Читайте: Олег Верес: “Свобода” – це не тільки про мову і націоналізм, а ще й про захист українців”

Фото: соцмережі

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона