При собі мав символіку спецназу рф: на Київщині затримали іноземця, який має заборону в’їзду в Україну, – ФОТО

image
20 Травня 2022, 18:48
Поділитися:

На Київщині під час перевірки документів на блокпосту у іноземця виявили символіку спецназу рф, ніж та записи у блокноті із контактами росіян. Крім цього, чоловік мав заборону в’їзду в Україну на три роки, проте не покинув територію нашої країни.

Про це повідомили у Державній прикордонній службі України.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал: там ми публікуємо ще більше важливої та актуальної інформації.

На Київщині затримали іноземця із символікою рф та контактами осіб з рф

В особистих речах іноземця прикордонники виявили символіку спецназу рф, ніж, компас та записи в блокноті з контактами осіб країни-агресора. Окрім цього, чоловік мав довідку про судимість та відбування покарання на території рф. Затриманого передали співробітникам Національної поліції України.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Києві СБУ викрила чергового проросійського пропагандиста, який сподівався на “нову” владу в Україні. В месенджерах зрадника співробітники спецслужби виявили переписку з громадянами РФ, де він висловлює підтримку російської агресії та сподівання на встановлення у Києві “нової влади”.

Крім того, ми повідомляли, що 35-річна жінка тричі таємно проникала до однієї з осель в селі Василиха, що на Київщині, та викрадала майно. Востаннє злодійка схилила до скоєння крадіжки свою 11-річну доньку. Дівчинка залізла до будинку через вікно та викрала гаманець.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Киева – головні і актуальні Киевские
новини сьогодні на 44.ua