Проводимо час весело й цікаво. Які заклади варто відвідати з дітьми на канікулах у Києві

image
6 Лютого 2019, 01:53
Поділитися:

Проводимо час весело й цікаво

Погодьтеся, щодня в столиці проходить безліч фестивалів, різних заходів та концертів для дорослих. А от куди піти з дитиною – не завжди зрозуміло. У таку погоду в парку чи просто по вулиці довго не погуляєш, а дома сидіти не хочеться. Та й для чого, якщо для дітей та підлітків наступила найкраща пора – канікули! Тому ми приготували для вас цікаві та пізнавальні місця, куди можна сходити розважитися всією сім’єю. Тут представлені місця як дорогого сегменту, так і дешевого.
Дитячі розважальні центри, захоплюючі атракціони, аквапарки й екскурсії цікавими музеями– кожнадитина мріє доторкнутися до цього чарівного світу! У цій сфері постійно з’являється щось новеньке. Наприклад, не так давно малеча відкрила для себе міста професій або аеротрубу, де можна просто парити! Звичайно, більшість цікавинок зосередилося в столиці. Отже, де знайти розваги для дітей в Києві?

Дитячі розважальні центри

1. «Кідландія». Кожна дитина мріє, що настане той час, коли йому не потрібно буде робити уроки, і він зможе сам вирішувати, коли йти гуляти. Приміряти на себе доросле життя можна в містах дитячих професій. Це цілі розважальні центри для дітей! «Кідландія» – одне зтаких чарівних місць. Це ціла країна зі своєю валютою, яка називається «ланди». Кожна дитина отримує паспорт, відкриває власний рахунок в банку і вчиться заробляти гроші. Наприклад, попрацювавши перукарем або поліцейським. А витратити їх можна на розваги: караоке, аквагрим, сувеніри.
Де знаходиться: проспект Московський, 34В ( «Блокбастер», 2-й поверх).
Вхід: від 85 грн.
Графік роботи: в будні дні – з 12:00 до 21:00, а в п’ятницю – до 22:00. На вихідних двері відкриті з 11:00 до 22:00.

2. Скалодром «Цех». Де дитина може відчути себе альпіністом, підкорюючи небувалі висоти? Та ще й в межах Києва? Такі розваги для дітей дають можливість не тільки весело провести час, а й розвинути витривалість, гнучкість і силу.
Де знаходиться: вулиця Сім’ї Хохлових, 8.
Вхід: 40 грн разове відвідування.
Графік роботи: пн 14: 00-22: 00, вт-пт 10: 00-22: 00, сб-нд 12: 00-20: 00.

3. Польоти в аеротрубі: «Аерофлай». А як щодо самого справжнього польоту? Відчуття, які дарує пригода в аеротрубі, майже такі ж, як при стрибку з парашутом, коли ти летиш зі швидкістю 200 км/год. Але при цьому ні перевантажень, ні небезпеки.
Де знаходиться: проспект Московський, 34А, біля РЦ «Блокбастер».
Вхід: вартість польоту – 300 грн.
Графік роботи: четвер, п’ятниця – з 18:00 до 20:00, субота, неділя – з 12:00 до 16:00.

4. Сферичний кінотеатр «ATMASFERA360». Перенестися за часів зародження землі або стати героєм епохи динозаврів? Легко! Сферичний кінотеатр «ATMASFERA360»– цедивовижна машина часу, яка забирає на тисячоліття назад. Тут можна наблизитися до астрономічних явищ і побачити масштаби космічних трагедій. Кінотеатр знаходиться в приміщенні київського планетарію, в якому можна побачити хвіст комети й метеоритний дощ.
Де знаходиться: вулиця Велика Васильківська, 57/3.
Вхід: квиток коштує 100-120 грн. Відвідування планетарію – 80 грн, є знижки.

5. Океанаріум «Морська казка». Це дивовижний тунель, що занурює відвідувачів в морське життя. В океанаріумі «Морська казка» можна помилуватися лісами коралів, побувати в світі скатів, мурен, черепах і медуз. І навіть подивитися, як годують акул і піраній!
Де знаходиться: вулиця Андрія Малишка, 3, ТЦ «Дитячий Світ».
Вхід: вартість квитків – від 80 грн.
Графік роботи: щодня з 10:00.

Парки розваг та атракціонів

1. Парк розваг «Happylon». Цілий критий парк, де розкинулося безліч екстремальних атракціонів, дитячих ігрових апаратів, майданчиків і різних ігор на будь-який смак. Погана погода не страшна – дитячірозважальні парки дають можливість веселитися цілий рік. Комплекс виконаний в морській тематиці. Наприклад, тут знаходиться заплутаний триповерховий лабіринт «Морський світ» і захоплюючий атракціон «Маріїнська впадина».
Де знаходиться: вулиця Горького, 176.
Вхід: атракціони, ігри – від 10 грн.
Графік роботи: щодня з 10:00 до 22:00.

2. Батутний комплекс «Skypark». Світ, в якому можна злетіти до небес – країна батутів. Київський «Skypark»– один з найбільших батутними комплексів Європи. Тут можнанавчитися віртуозним трюкам!
Де знаходиться: проспект Оболонський, 21Б і вулиця Закревського, 61/2.
Вхід: з 10:00 до 21:00.

Також можна відвідати:
1. Квест-кімнати «Пастка».
У Києві з дитиною можна відвідати квест-кімнати «Пастка». Маленький гість залишиться в захваті від інтелектуального й активного проведення часу! Його чекають захоплюючі пригоди в тематичних, наповнених таємницями, квест-кімнатах – «СекретиХорваргса», «6 почуття», «Ілюзіоніст».Відвідувача спантеличать неймовірні головоломки й цікаві загадки. Не зможуть не порадувати різнокольорові кулі й смакота. Пригода почнеться з того, що дитина виявиться в замкненій кімнаті. Йому необхідно буде з неї вибратися. Для це слід відшукати знаки, підказки, ключі. Вкластися потрібно в шістдесят хвилин!
Вартість відвідування: від 400 до 600 гривень. У «Пастці» передбачена система знижок: понеділок з 9:30 до 18:00 діє акція. Відвідувачам, які приїхали на таксі, буде компенсовано п’ятдесят відсотків його вартості. Якщо забронювати відразу кілька кімнат, можна отримати знижку в розмірі двадцяти відсотків.
Графік роботи: з понеділка по вівторок з 09:30 до 00:00
Адреса: Київ, вулиця Анни Ахматової, будинок 3.

2. Музей популярної науки і техніки «Експеріментаніум».
Якщо ви хочете нестандартно й захоплююче провести вільний час з дитиною, обов’язково відвідайте київський музей популярної науки і техніки «Експеріментаніум». Потрапивши сюди, дорослі й діти зможуть з головою зануритися в світ цікавої науки. Тут гостей чекають головоломки й інтерактивні тренажери, знайомство з новітніми технологіями, маса експериментів і досліджень, які іноді настільки неймовірні, що можуть здатися магічними. У музеї можна стрибати, бігати, сміятися, брати в руки предмети, перевіряти їх роботу, експериментувати. Дитина зможе заглянути в «чорну діру», побачити на власні очі виникнення водного, повітряного торнадо. Маленький гість дізнається, що представляють собою оптичні ілюзії, чому літак переміщається по повітрю і не падає, побачить будову людини й перевірить рівень води організмі.
Вартість відвідування:
для дітей до 3 років = безкоштовно,
від 3 до 16 років = 165 гривень (вівторок = п’ятниця), 200 грн (вихідні та свята),
для дорослих = 180 гривень (вівторок = п’ятниця), 220 гривень (вихідні та свята),
сімейний квиток (мама, тато і 2 дитини) 580 грн, 690 грн (вихідні та свята),
квиток «2 + 1» (мама, тато і дитина, або дві дитини і дорослий) = 465 гривень (вівторок-четвер), 590 гривень (вихідні та свята),
пільгові категорії громадян (люди з обмеженими можливостями, пенсіонери, учасники бойових дій) = 100 гривень (вівторок-четвер), 150 гривень (вихідні та свята),
студентський = 165 гривень (вівторок-четвер), 200 гривень (вихідні та свята),
багатодітні сім’ї = 580 гривень (вівторок-четвер), 690 гривень (вихідні та свята).
Графік роботи: з вівторка по п’ятницю з 9:30 до 19:00, субота та неділя, святкові дні – з 10:00 до 20:00.
Адреса: Київ, вулиця Верхній вал, будинок 2а.

3. Музей води (Водно-інформаційний центр).
У музеї можна почерпнути цінну інформацію про гідросферу земної кулі, дізнатися про водні ресурси української держави, їх роль у житті людства, про технології приготування, придатної до вживання людьми води (в системах міського централізованого водопостачання), про водовідведення, очищення стічних вод. Гостям розкажуть про розумні методи споживання води.
Вартість відвідування: від 40 = 50 гривень, для дітей у віці до шести років вхід безкоштовний.
Графік роботи: понеділок = вівторок вихідний, середа, четвер, п’ятниця – з 10:00 до 16:00, субота та неділя – з 10:00 до 17:00.
Адреса: Київ, вулиця Михайла Грушевського, будинок 1В.

Джерело: Макарів Діловий — Макарів Діловий — Останні новини