Провідні кардіологи і травматологи прийматимуть пацієнтів у Богуславі

Провідні кардіологи і травматологи прийматимуть пацієнтів у Богуславі
5 Грудня 2023, 12:20
Поділитися:


На початку грудня богуславський міський голова та директор центральної лікарні провели низку зустрічей у Києві та підписали меморандуми про співрацію з столичними медичними закладами.

Про це повідомляє прес-служба Богуславської міської ради.

Спершу відбулась зустріч з директором Інституту травматології та ортопедії Національної академії медичних наук України Юрієм Володимировичем Поляченком. Сторони підписали Меморандум про співпрацю та обговорили подальші виїзні прийоми жителів Богуславської громади провідними спеціалістами закладу.

Після завершення офіційної частини зустрічі очільник громади подякував всьому колективу Інституту травматології та ортопедії Національної академії медичних наук України за те, що роблять добру справу: лікують-оперують наших поранених захисників та повертають їм повноцінне життя, шляхом протезування та реабілітацією, – йдеться в повідомленні міськради.

Також був підписаний договір про співпрацю Богуславської лікарні з Національним науковим центром хірургії та трансплантології імені О. О. Шалімова Національної академії медичних наук України.

Підписані меморандуми про співпрацю передбачають: безкоштовні огляд-консультації висококваліфікованими фахівцями інститутів під час виїзних прийомів до Богуслава, а при потребі — оперування та лікування на базі цих закладів, – зазначають посадовці.

Провідні кардіологи і травматологи прийматимуть пацієнтів у Богуславі

  • Чиновники звернули увагу на найголовнішу річку Обухівського району: трошки популізму

  • В Богуславі облаштують тимчасову алею Алею Слави загиблих земляків

  • Богуславські боксери вибороли першість на Міжобласному турнірі

  • В колишній єврейській школі Богуслава розкажуть про місцеві синагоги



Source link