Проведено тендер на ремонт двох мостів поблизу Миронівки

image
31 Травня 2019, 17:10
Поділитися:

У відповідь на численні скарги громадян, очільник Київщини Олександр Терещук ще взимку ініціював розірвання договору з ТОВ «Олександрія Кепітал» – виконавцем ремонтних робіт залізничного шляхопроводу поблизу Миронівки. Місцеві жителі скаржились через порушення термінів реалізації проекту та неякісне виконання підрядником зобов’язань.
Олександр Терещук надав доручення Службі автомобільних доріг у Київській області провести новий тендер на поточний середній ремонт шляхопроводів через залізницю на км 107+443 та на км 107+569 автомобільної дороги Н-01 Київ-Знам’янка.
Наразі тендер проведено, переможцем за результатами торгів стала генеральна підрядна організація ТОВ “Мостобудівельний загін № 112”.

Результати опубліковано на порталі державних закупівель в системі Prozorro:

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2019-03-21-001744-c

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2019-03-21-001830-c

Голова КОДА наголосив на необхідності закінчити ремонтні роботи якомога швидше.

«На жаль, я бачу що Володимир Козак – керівник Служби автомобільних доріг в Київській області – просто саботує роботу. Тендер проводився півроку! А весь цей час мешканці не могли нормально і безпечно пересуватися районом – мости в аварійному стані. Нарешті визначено нового підрядника. Він обіцяє здати в експлуатацію обидва мости до початку зими. Гроші держава виділила. Сподіваюсь, що обласний автодор нарешті почне виконувати свої обов’язки та задачі!» – зазначив Олександр Терещук.
З Державного бюджету планується виділити 18,8 млн.грн на ремонт залізничного шляхопроводу на км 107+569 та 16,2 млн.грн. на ремонт залізничного шляхопроводу км 107+443 автомобільної дороги Н-01 Київ-Знам’янка.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація