Проведено робочу нараду під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації О.В.Славінської

image
31 Травня 2019, 13:48
Поділитися:

За результатами засідання обласного штабу з питань підготовки і забезпечення сталого функціонування господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення до роботи в осінньо-зимовий період 2019/2020 років, яку провів 29 травня 2019 року голова КОДА Олександр Терещук, робочу нараду провела перший заступник голови Сквирської РДА О. Славінська.

Участь у нараді взяли керівники та представники галузей культури, освіти, охорон и здоров’я, енергоменеджери, начальник управління фінансів Сквирської РДА.

Йшлося про врахування вимог постанови № 750 НКРЕКП від 17 травня 2019 року «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 30 вересня 1015 року №2494» під час планування встановлення вустановленому законодавством порядку вузлів обліку засобів дистанційної передачі даних та обрахування потреби в коштах на їх встановлення. Також розглянули питання підготовки листа до голови Київської обласної державної адміністрації , Кабінету міністрів України та Міністерства освіти і науки України з обґрунтуванням проблеми розроблення проектно-кошторисної документації щодо реконструкції газової котельні у Сквирській ЗОШ №1 імені Героя Радянського Союзу М. Ольшевського та сприяння у спорудженні нового приміщення першої міської школи в центрі міста Сквири (на сьогодні – довгобуду).

Джерело: Сквира.info