Проведено моніторинг: стан води на пляжах Києва незадовільний, – ФОТО

image
10 Червня 2022, 20:44
Поділитися:

Комунальне підприємство “Плесо”, незважаючи на військовий стан, проводить моніторинг водних об’єктів у Києві. Крім того, фахівці проводять активне обстеження дна акваторій столичних муніципальних пляжів на наявність ВНП.

Про це повідомляє пресслужба КП “Плесо”.

Так, за результатами дослідження проб води виявили, що з 13 перевірених акваторій муніципальних пляжів, лише на одному вода виявилася безпечною для купання.

Червоним кольором позначені пляжі, де виявлено перевищення за бактеріологічними показниками та за допустимими концентраціями шкідливих хімічних речовин.

У Києві фахівці провели моніторинг на водних об’єктах міста, КП “Плесо”

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал “Головні новини Києва – 44.ua”. Там ми публікуємо ще більше важливих та актуальних новин Києва, області та України.

Нинішній стан води на пляжах може бути зумовлений весняним водопіллям, яке проходило територіями, на яких велися бойові дії, зокрема півночі Київської та Чернігівської області, змивами з грунтів з великих територій, – йдеться в повідомленні.

Крім того, у комунальному підприємстві нагадують, що пляжний сезон у Києві розпочинати поки не будуть з низки причин, одна з яких – безпека відвідувачів.

Також фахівці САРВС проводять активне обстеження дна акваторій столичних муніципальних пляжів на наявність вибухонебезпечних предметів.

Фахівці проводять обстеження дна акваторій київських муніципальних пляжів на наявність ВНП, КП

Фахівці проводять обстеження дна акваторій київських муніципальних пляжів на наявність ВНП, КП “Плесо”

Відповідно в умовах воєнного стану та заради безпеки громадян відвідувати пляжі і зони відпочинку наразі не радимо! Обережність понад усе!, – підкреслили у КП “Плесо”.

Фахівці проводять обстеження дна акваторій київських муніципальних пляжів на наявність ВНП, КП

Фахівці проводять обстеження дна акваторій київських муніципальних пляжів на наявність ВНП, КП “Плесо”

Раніше ми повідомляли про те, що поліцейські Києва патрулюють зони відпочинку громадян та проводять інформаційну роботу з відпочиваючими. Так, правоохоронці розповідають киянам, які вже масово відпочивають на пляжах, що перебувати тут поки небезпечно. Адже у таких місцевостях можуть зберігатися боєприпаси, які ще не розірвалися – мінометні міни, артилерійські снаряди різних калібрів, касети з ракет та інші вибухонебезпечні предмети.

Крім того, писали, що в Києві пляжний сезон поки не розпочинатимуть, проте пляжі та зони відпочинку продовжать обслуговувати у штатному режимі. Про це повідомила пресслужба КМДА.

Джерело: Новини Киева – головні і актуальні Киевские
новини сьогодні на 44.ua