Протокол 10 від 03 листопада 2020  року – Сайт Міської Ради міста Фастів

image
11 Листопада 2020, 10:50
Поділитися:

          Протокол № 10

засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому

комітеті Фастівської міської ради

м. Фастів

 

03.11.2020                                                                                                       9-00

Присутні:

Голова комісії:

Рудяк Тимофій Ярославович                                                – заступник міського голови з питань

Капітального будівництва

Заступник голови комісії:

 

Зоренко Олена Аркадіївна                                                 -начальника відділу житлово комунального   господарства

 

Секретар комісії:

 

Лагута Оксана Миколаївна                                    – завідувач сектору житлової     політики,     квартирного обліку, розподілу житла з питань  гуртожитків та ОСББ

 

Члени комісії:

 

 

Мельниченко Анна Валеріївна                                – начальник  юридичного управління

 

 

Савочка Микола Миколайович                               – начальник КП ФМР «Фастівська ЖЕК»

 

 

Янковська Світлана Антонівна                               – начальник відділцу ведення демографічного   реєстру  населення

 

Ушакова Людмила Іванівна                                    –  директор  КП ФМР «Фастівське БТІ»

 

Пеньківська Ірина Вікторівна                                 – завідувач сектору раціонального використання майна

 

Мєх Наталія Анатоліївна                                         – начальник відділу капітального будівництва

 

Цимбалюк Тетяна Анатоліївна                               – працівник Фастівського ОМВК

 

Відсутні:   Кисленко Ірина Вікторівна,  Соловей Юрій Вікторович,  Папко Оксана Станіславівна

 

Ознайомлення  членів комісії з порядком денним:

 

 

Про розгляд заяви Чередніченка Назарія Вікторовича, **** р.н., учасника революції гідності, щодо взяття на квартирний облік одноосібно. Зареєстрований за адресою: ************************ у м. ********. На даний час проходить  військову службу за контрактом.
Про розгляд заяви Піті Ірини Алімівни, **** р.н.,  дитину позбавлену батьківського піклування, яка зареєстрована в будинку №* по ********** у м. Фастові, житловою площею 47,4 кв.м., який належить батьку, матері, двом старшим сестрам та брату.
Про зняття з квартирного обліку Яременка Леоніда Володимировича, **** р.н., учасника бойових дій, інваліда І групи, захворювання пов’язане з наслідками аварії на ЧАЕС. Перебуває на квартирному обліку згідно з рішенням виконкому №134/3 від 23.07.1996 року, в зв’язку з набуттям права власності на житло.
Про зняття з квартирного обліку Шуберта Василя Васильовича, **** р.н., зі складом сім’ї 3 особи (він, дружина – Шуберт Наталія Анатоліївна ) в зв’язку з поліпшенням житлових умов.
Про зняття з квартирного обліку Савченка Петра Васильовича, **** р.н. та Савченко Галини Яківни, **** р.н., які перебували на квартирному обліку, згідно з рішенням виконавчого комітету Фастівської міської ради народних депутатів № 15/5 від 20.02.1996 року.в зв’язку зі смертю.
Про зняття з квартирного обліку Шагурі Ірини Леонідівни, **** р.н. зі складом сім’ї 3 особи (вона, чоловік – Шагурі Мазен, **** р.н. та син Шагурі Олександр Мазенович, **** р.н., в зв’язку з поліпшенням житлових умов, набуттям права власності на будинок № ** по вул. ******* в м.*******. Перебувала на квартирному обліку, згідно з рішенням виконкому № 134/3 від 23.07.1996 року.
Про зняття з квартирного обліку Корнієнко Марії Петрівни, **** р.н. та Корнієнко Тетяни Володимирівни, в зв’язку з поліпшенням житлових умов. Набуттям права власності на будинок №*** по вул. Савченка у м. Фастові та на об’єкт незавершеного будівництва житловий будинок  в с. ******** вулиця  **************.
Про зняття з квартирного обліку Жабенка Петра Романовича, **** р.н., в зв’язку зі смертю та Жабенку Олександру Микитівну, **** р.н., в зв’язку з поліпшенням житлових умов, які перебували на квартирному обліку, згідно з рішенням виконавчого комітету Фастівської міської ради народних депутатів 3222/1 від 17.12.1996 року.
Про зняття з квартирного обліку Яремчук Ганни Опанасівни, **** р.н. та Канаєвої Ірини Анатоліївни, **** р.н., які перебували на квартирному обліку, згідно з рішенням виконкому №72/9 від 19.03.1998 року., в зв’язку з поліпшенням житлових умов.
Про зняття з квартирного обліку Большакової Любові Юріївни, **** р.н. та Большакова Василя Петровича, **** р.н., в зв’язку з поліпшенням житлових умов, які перебували на квартирному обліку, згідно з рішенням виконкому № 15/5 від 20.02.1996 року, в зв’язку з поліпшенням житлових умов.
Про зняття з квартирного обліку Сірої Ніни Іванівни **** р.н. перебуває на квартирному обліку згідно з рішенням виконавчого комітету Фастівської міської Ради народних депутатів № 114/1 від 24.06.1996 року зі складом сім’ї 3 особи (вона, син – Сірий Андрій Миколайович, **** р.н. та син – Сірий Микола Миколайович, **** р.н.) як постраждала від наслідків аварії на ЧАЕС І категорії. За результатами поновлення документів встановлено, що 30.04.2004 року Сіра Н.І. вступила в шлюб із Сірим Миколою Петровичем, **** р.н. У власності чоловіка перебуває житловий будинок №** по вул. *******  у м. ******, житловою площею 41,7 кв.м.
Про розгляд звернення Кочубей Катернини Петрівни, щодо зняття з квартирного обліку Кочубея Юрія Михайловича, в зв’язку зі смертю та переведення черги на її ім’я.
Про зняття з квартирного обліку Яремчука Миколи Федоровича, **** р.н., в зв’язку зі смертю перебував на квартирному обліку згідно з рішенням   виконавчого комітету Фастівської міської Ради народних депутатів № 11/1 п.1.6.  від 28.01.1997 року зі складом сім’ї 2 особи ( він та дружина Яремчук Тетяна Олександрівна, 1942 р.н. За інформацією Фастівського міськрайонного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Яремчук Микола Федорович. **** р.н. помер 30.09.2017 року. Згідно архівних даних КП ФМР «Фастівське БТІ» на ім’я Яремчук Тетяни Олександрівни, зареєстровано ½ частини житлового будинку №** по вул. ********** в с. ***************, ******** району житловою площею 36, 5 кв.м.

 

Слухали : голову комісії Рудяка Т.Я.,  який довів до відома  членів комісії  наступні  клопотання:

Про розгляд заяви Чередніченка Назарія Вікторовича, **** р.н., учасника
Революції гідності, щодо взяття на квартирний облік одноосібно. Зареєстрований за адресою вул. ********** у м. Фастові. На даний час проходить  військову службу за контрактом.

Слухали: Лагуту О.М., яка повідомила, Чередніченко Назарій Вікторович, **** р.н. перебував на квартирному обліку при виконавчому комітеті Фастівської міської ради згідно з рішенням №233 від 18.11.2003 року складі сім’ї батька Чередніченка Віктора Васильовича, ****р.н.

Згідно з рішенням виконавчого комітету Фастівської міської ради №208 від 23.04.2019 року Чередніченко Віктор Васильович, **** р.н Чередніченко Назарій Вікторович, **** р.н. були зняті з квартирного обліку, в зв’язку з набуттям права власності на двохкімнатну квартиру №** в будинку № ** по вул. ********* в м. *********.

На даний час , згідно з інформацією, яка міститься в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно Чередніченко Назарій Вікторович, є співвласником двохкімнатної квартири №** в будинку №** по вул. ********* в м. ************, житловою площею 24,10 кв.м.

 

Вирішили: відмовити Чередніченку Назарію Вікторовичу, **** р.н., у взятті на квартирний облік одноосібно, в зв’язку з наявності у власності житла.

 

Голосували: «за» одноголосно.

 

Про розгляд заяви ****************, **** р.н., дитину позбавлену батьківського піклування, яка зареєстрована в будинку № * по вул. ************ у м. ******, житловою площею 47,4 кв.м., який належить батьку, матері, двом старшим сестрам та брату.

Слухали: Лагуту О.М., яка повідомила, що відповідно до ст. 33 Закону України «Про забезпечення організаційно правових умов соціального захисту дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування» на квартирний облік беруться діти сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, які досягли 16 років, ************* на даний час 15 років. Лише 23.12.2020 року їй виповниться 17 років.

Вирішили: повернутися до розгляду звернення *************** після 23.12.2020 року, з моменту виповнення їй 16 років

Голосували: «за» одноголосно.

3.Про зняття з квартирного обліку Яременка Леоніда Володимировича, **** р.н., учасника бойових дій, інваліда І групи, захворювання пов’язане з наслідками аварії на ЧАЕС. Перебуває на квартирному обліку згідно з рішенням виконкому №134/3 від 23.07.1996 року, в зв’язку  з набуттям права власності на житло.

Слухали: Лагуту О.М., яка повідомила, шо згідно з інформацією, яка міститься в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно на ім’я Яременка Леоніда Володимировича, зареєстровано 2 об’єкти нерухомого майна: житловий будинок по вул.**********, **  житловою площею 18,6 кв.м. та житловий будинок по вул. ************, ** житловою площею 45,9 кв.м.

 Вирішили: підготувати проект рішення та подати на  розгляд виконавчого комітету «Про зняття  з квартирного обліку Яременка Леоніда Володимировича»

 

Голосували: «за» одноголосно.

Про зняття з квартирного обліку Шуберта Василя Васильовича, **** р.н., зі складом сім’ї 2 особи (він, дружина – Шуберт Наталія) в зв’язку з поліпшенням житлових умов.

Слухали: Лагуту О.М., яка довела до відома присутніх членів комісії Шуберт Василь Васильович, **** р.н.. перебуває на квартирному обліку згідно з рішенням   виконавчого комітету Фастівської міської Ради народних депутатів №99/1 від 21.05.1996 року зі складом сім’ї 2 особи  (він, дружина – Шуберт Наталія Анатоліївна, **** р.н. як постраждалий від наслідків аварії на ЧАЕС І категорії.   За інформацією, яка міститься в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, на ім’я Шуберт Василь Васильович та Шуберт Наталії Анатоліївни зареєстровано 2 житлові будинки по вул. *********** у
м. ********* .

Вирішили: підготувати проект рішення та подати на  розгляд виконавчого комітету «Про зняття  з квартирного обліку  Шуберта Василя Васильовича та Шуберт Наталії Анатоліївни»

 

Голосували: «за» одноголосно.

5.Про зняття з квартирного обліку Савченка Петра Васильовича, **** р.н. та Савченко Галини Яківни, **** р.н., які перебували на квартирному обліку, згідно з рішенням виконавчого комітету Фастівської міської ради народних депутатів № 15/5 від 20.02.1996 року.в зв’язку зі смертю.

 

Вирішили: підготувати проект рішення та подати на  розгляд виконавчого комітету «Про зняття з квартирного обліку Савченка Петра Васильовича та Савченко Галини Яківни ».

 

Голосували: «за» одноголосно

Про зняття з квартирного обліку Шагурі Ірини Леонідівни, **** р.н. зі складом сім’ї 3 особи (вона, чоловік – Шагурі Мазен, **** р.н. та син Шагурі Олександр Мазенович, **** р.н., в зв’язку з поліпшенням житлових умов, набуттям права власності на будинок №** по вул. ****** в м. ******. Перебувала на квартирному обліку, згідно з рішенням виконкому № 134/3 від 23.07.1996 року.

Вирішили: підготувати проект рішення та подати на  розгляд виконавчого комітету «Про зняття з квартирного обліку  Шагурі Ірини Леонідівни, Шагурі Мазена та Шагурі Олександра Мазеновича ».

Голосували: «за» одноголосно

7.Про зняття з квартирного обліку Корнієнко Марії Петрівни, **** р.н. та Корнієнко Тетяни   Володимирівни, в зв’язку з поліпшенням житлових умов. Набуттям права власності на будинок № ** по вул. ********* у м. ****** та на об’єкт незавершеного будівництва житловий будинок  в с. ****** вулиця *******.

Вирішили: підготувати проект рішення та подати на  розгляд виконавчого комітету «Про зняття з квартирного обліку  Корнієнко Марії Петрівни та Корнієнко Тетяни   Володимирівни».

Голосували: «за» одноголосно

8.Про зняття з квартирного обліку Жабенка Петра Романовича, **** р.н., в зв’язку зі смертю та Жабенку Олександру Микитівну, **** р.н., в зв’язку з поліпшенням житлових умов, які перебували на квартирному обліку, згідно з рішенням виконавчого комітету Фастівської міської ради народних депутатів 3222/1 від 17.12.1996 року.

Вирішили: підготувати проект рішення та подати на  розгляд виконавчого комітету «Про зняття з квартирного обліку  Жабенка Петра Романовича та Жабенку Олександру Микитівну».

Голосували: «за» одноголосно

 

9.Про зняття з квартирного обліку Яремчук Ганни Опанасівни, **** р.н. та  Канаєвої Ірини Анатоліївни, **** р.н., які перебували на квартирному обліку, згідно з рішенням виконкому №72/9 від 19.03.1998 року., в зв’язку з поліпшенням житлових умов.

Слухали: Лагуту О.М., про те, що на ім’я Яремчук Ганни Опанасівни зареєстровано ½ житлового будинку по вулиці Житомирська, 99, житловою площею 27 кв.м.

Вирішили: дане питання доопрацювати зобов’язати громадянку Яремчук Г.О. надати акт обстеження житлово-побутових умов, складений депутатом.

 

 Голосували: «за» одноголосно

10.Про зняття з квартирного обліку Большакової Любові Юріївни, **** р.н. та Большакова Василя Петровича, **** р.н., в зв’язку з поліпшенням житлових умов, які перебували на квартирному обліку, згідно з рішенням виконкому
№  15/5 від 20.02.1996 року.

Слухали: Лагуту О.М.,яка повідомила, що за інформацією, яка міститься в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, на ім’я Большакова Василя Петровича зареєстрована ½ частина житлового будинку №*** по пров. ********* у м. Фастові, житловою площею 81,3 кв.м.

Вирішили: підготувати проект рішення та подати на  розгляд виконавчого комітету «Про зняття з квартирного обліку Большакової Любові Юріївни та Большакова Василя Петровича».

Голосували: «за» одноголосно

11.Про зняття з квартирного обліку Сірої Ніни Іванівни **** р.н. перебуває на квартирному обліку згідно з рішенням   виконавчого комітету Фастівської міської Ради народних депутатів № 114/1 від 24.06.1996 року зі складом сім’ї 3 особи (вона, син – Сірий Андрій Миколайович, **** р.н. та син – Сірий Микола Миколайович, **** р.н.) як постраждала від наслідків аварії на ЧАЕС І категорії. За результатами поновлення документів встановлено, що 30.04.2004 року Сіра Н.І. вступила в шлюб із Сірим Миколою Петровичем, **** р.н. У власності чоловіка перебуває житловий будинок № *** по вул. *********  у м. *********, житловою площею 41,7 кв.м.

Вирішили: підготувати проект рішення та подати на  розгляд виконавчого комітету «Про зняття з квартирного обліку Сірої Ніни Іванівни,  Сірого Андрія Миколайовича».
Голосували
: «за» одноголосно

12.Про розгляд звернення Кочубей Катернини Петрівни, щодо зняття з квартирного обліку Кочубея Юрія Михайловича, в зв’язку зі смертю та переведення черги на її ім’я.

Слухали: Лагуту О.М., яка повідомила, що за інформацією, яка міститься в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, на ім’я Кочубея Сергія Юрійовича, **** р.н зареєстровано ½ частина будинку по вул. *********,  у м. ******, житловою площею 35,1 кв.м. На ім’я Кочубей Катерини Петрівни, **** р.н.. зареєстрованот 1/3 частина житлового будинку по вул. **************, ** у м. **********, житловою площею  82, 7 кв.м.

Вирішили: підготувати проект рішення та подати на  розгляд виконавчого комітету «Про зняття з квартирного обліку Кочубея Юрія Михайловича,  Кочубей Катерини Петрівни та Кочубея Сергія Юрійовича».

Голосували: «за» одноголосно

Про зняття з квартирного обліку Яремчука Миколи Федоровича, **** р.н., в зв’язку зі смертю перебував на квартирному обліку згідно з рішенням   виконавчого комітету Фастівської міської Ради народних депутатів № 11/1 п.1.6.  від 28.01.1997 року зі складом сім’ї 2 особи ( він та дружина Яремчук Тетяна Олександрівна, **** р.н. За інформацією Фастівського міськрайонного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Яремчук Микола Федорович. **** р.н. помер 30.09.2017 року. Згідно архівних даних КП ФМР «Фастівське БТІ» на ім’я Яремчук Тетяни Олександрівни, зареєстровано ½ частини житлового будинку №*** по вул. ********** в с. ***********, Фастівського району житловою площею 36, 5 кв.м.

Вирішили: підготувати проект рішення та подати на  розгляд виконавчого комітету «Про зняття з квартирного обліку Яремчука Миколи Федоровича та Яремчук Тетяни Олександрівни».

Голосували: «за» одноголосно

 

 

Голови      громадської
комісії по житлових питаннях                                                 Т.Я. Рудяк

 

Секретар комісії                                                                        О.М. Лагута

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів