Просто неба на терасі Gulliver лунатиме джаз у виконанні симфонічного оркестру

image
20 Липня 2023, 20:55
Поділитися:

20 липня 2023 г. 20:45

23 липня на терасі торгово-розважального центру Gulliver (ТРЦ Gulliver) лунатимуть мелодії Бродвейських театрів та пісні з найвідоміших мюзиклів у виконанні симфонічного оркестру. Початок виступу о 20:00. Частина вартості квитків передається благодійному фонду Helper, що наразі займається допомогою постраждалим внаслідок злочинного руйнування росіянами Каховської ГЕС.

Про це KВ повідомили в пресслужбі ТРЦ Gulliver.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“На гостей чекають мелодії Бродвейських театрів та пісні з найвідоміших мюзиклів, що сяяли на американській сцені. А виконає знайомі мелодії – Atlas Jazz Band — віртуозний бенд, зібраний з найкращих джазменів столиці спеціально для подій від A Concert. Ці музиканти — майстри джазової імпровізації, ритму та свободи самовираження. Склад бенду: Дмитро Александров — саксофон, Родіон Іванов — бас-гітара, Сергій Клюєнко — контрабас, Олег Марков — барабани, Дарина Гаврик — вокал”, – розповіди в пресслужбі ТРЦ Gulliver.

Організатори зазначили, що концерт Мюзикли та джаз відбудеться на 5-му поверсі тераси ТРЦ Gulliver, що знаходиться за адресою Спортивна площа, 1a.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

A Сoncert — спільний проєкт клубу Atlas і команди #salatparty. Над подіями працює команда досвідчених організаторів, тож ви можете заздалегідь бути впевненими у якості організації кожної з них.

Частина вартості квитків на усі події від A Concert, а також кошти, зібрані на благодійних аукціонах під час концертів, передаються благодійному фонду Helper, що наразі займається допомогою постраждалим внаслідок злочинного руйнування росіянами Каховської ГЕС.

Квитки можна придбати за посиланням.

Читайте: ТРЦ Gulliver і фестиваль Atlas зібрали понад 2,5 млн гривень на благодійному концерті

Фото: колаж KВ

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона