«Простіше отримати інформацію в Пентагоні, ніж в Укрпошті»

image
24 Травня 2019, 11:37
Поділитися:

Передплатники «Вістей» скаржаться, що Укрпошта не доставляє їм газети. Чому – розбиралися «Вісті».

До редакції газети надходять численні скарги від жителів Борисполя, які зробили передплату, проте отримують черговий номер або з великим запізненням, або не отримують взагалі. Люди телефонують і запитують: «А що, газета не виходила?».

Недавно до редакції прийшла жінка похилого віку і розповіла, що тривалий час не отримує «Вісті», хоча передплатила. Розібратися, у чому причина, їй не вдалося. Працівники пошти відмовилися відповідати на її запитання.

За коментарем «Вісті» звернулися до тимчасово в.о центра поштового зв’язку Вікторії Сироти.

«У нас затримок немає. Як тільки ми отримуємо газети, день у день відправляємо їх передплатникам. Затримки трапляються не з нашої вини. Бувають випадки, коли в будинку чи квартирі проживають кілька людей, хтось з них візьме газету з поштової скриньки, а інші про це не знають», — пояснила співрозмовниця.

На запитання, чи є в Борисполі достатня кількість поштових працівників для своєчасної доставки кореспонденції, та на інші питання, що стосуються функціонування закладу, Сирота відповісти відмовилася, зазначивши, що не має права давати надавати коментарі без дозволу керівництва головного офісу.

Втім, запропонувала назвати передплатників, які скаржилися на несвоєчасну доставку газет. За її словами, це потрібно для того, щоб з’ясувати всі обставини.

Ситуація дивна. Центр поштового зв’язку, який за визначенням має бути зручним і комфортним для користувачів, схожий на штаб-квартиру секретних служб, а не на заклад комунікації. «Здається, простіше отримати інформацію в Пентагоні, ніж в Укрпошті», пожартувала відвідувачка пошти, коли я поцікавилася в черзі, чи задоволені вони сервісом Укрпошти. І це важко заперечити, коли із журналістами, які за законом мають право на інформацію, відмовляються розмовляти без офіційних запитів. Не дивно, що пересічним абонентам, серед яких люди літнього віку, складно отримати відповіді на запитання.

До уваги шановних передплатників! Газета «Вісті» працює в звичайному режимі, жодного разу не було затримки номера з вини журналістів. Редакційний колектив робить все, щоб наші читачі отримали тижневик вчасно. Щоб з’ясувати причини факту несвоєчасної доставки газети, «Вісті» звернуться з офіційним запитом в головний офіс Укрпошти. 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама