«Прометея» в Броварах скоро не буде

image
17 Травня 2023, 19:23
Поділитися:

Сьогодні на «гуманітарній» комісії депутати підтримали проєкт рішення про внесення змін до статуту Міського культурного центру, більш відомого броварчанам як МКЦ «Прометей».

Очільниця управління культури, сім’ї та молоді Аліна Ярмоленко доповіла, що востаннє зміни до статуту вносились у 2021 році, і саме тоді будинок культури «Прометей» отримав нову назву – Міський культурний центр. Зараз до статуту додають назву ще й англійською мовою.

Присутні на комісії зауважили, що вже давно назва «Прометей» не використовується в жодних документах, тобто такої організації чи закладу «на папері» не існує, але цю назву продовжують використовувати як у розмові, так і в оголошеннях та афішах. Окрім того, ця назва є як на табличці на вході в приміщення культурного центру, так і на даху будівлі. То чи залишать назву «Прометей» для МКЦ?

Про демонтаж вивіски уже ведуться перемовини

Аліна Ярмоленко роз’яснила, що в новому статуті, за зміни до якого проголосувала «гуманітарна» комісія, назви «Прометей» немає. Табличку на вході незабаром змінять, а зовнішню рекламу приберуть. Про демонтаж назви на даху будівлі перемовини з фахівцями КП «Бровари Благоустрій» уже ведуться. На місці старої вивіски встановлять оновлену назву закладу культури.

А, отже, броварчани, хто сумуватиме за «Прометеєм», саме час сфотографуватись на згадку, бо скоро ця назва стане частиною історії.

Читайте також:

Директоркою МКЦ «Прометей» призначено Інну Савченко, раніше звільнену з посади начальниці відділу культури через скандал із картою «без Донбасу і Криму»

Лист у майбутнє: у Броварах молодь замурувала в стіну капсулу часу

Прокуратура вимагає повернути державі землі прибережної захисної смуги річки Десна на Броварщині

Зупинити свавілля: неповнолітній «гроза Броварів» із компанією б’є і залякує підлітків

Читати далі: «Прометея» в Броварах скоро не буде , автор Попова Тамара

Джерело: Трибуна – Бровари