Пролітаючи над Київськими мостами: що відбувається на нових столичних переправах

image
15 Червня 2019, 10:02
Поділитися:

Пішохідні мости Києва: які відкрили, а які будуть закриті

Як повідомляє КМДА, рух новим пішохідно велосипедним мостом через Володимирський узвіз відновлено після регламентних робіт на полотні споруди. Приходьте, насолоджуйтесь!

Також відновлено у повному обсязі рух транспорту через міст над річкою Десенкою після ремонту.

А з 18 червня до 22 серпня у зв’язку із виконанням ремонтних робіт на пішохідному мосту на Алеї Героїв Небесної Сотні буде закрито рух пішоходів. Тут проводитимуть ремонт.

Подільській міст  будують цілодобово

Роботи на Подільсько-Воскресенському мостовому переході тривають з настанням літа з 04:00 ранку до 23:00 ночі, а на окремих ділянках – цілодобово.

Про це вчора розповіли будівельники на нараді з мером Києва Віталієм Кличком, яка відбулася на об’єкті. Меру повідомили, що до кінця літа приберуть всі тимчасові опори мосту. І скоро підвісять міст на вантах. Подробиці як і коли це відбудеться й скільки коштів потрібно читайте тут і дивіться у відео.

 

 

Коли перекриють проспект Перемоги через будівництво Шулявського шляхопроводу

Перше з двох перекриттів руху транспорту на проспекті Перемоги для будівництва нового Шулявського шляхопроводу заплановане вже наступного тижня.

Будівельники встановлюватимуть перший прогін над проїжджою частиною. А друге перекриття відбудеться за півтора місяці. Попередньо киян повідомлять про відповідні зміни руху транспорту. Про це розповів мер Києва Віталій Кличко під час інспекції будівництва і додав, що всього буде встановлено 5 прогонів нового мосту.  

Подробиці, як проходять роботи дізнайтесь тут і дивіться у відео.

 

На два роки закриють важливий шляхопровід з трамвайною лінією

Як повідомив «Київавтодор», з 00.00 22 червня розпочинається капітальний ремонт шляхопроводу на перетині проспектів Комарова та Леся Курбаса із залізницею Київ-Волинський – Святошино (біля платформи «Борщагівка»). Рух буде обмежено.

У «Київавтодорі» роз’яснили, що цю споруду визнано аварійно-небезпечною. Дотепер технічний стан підтримувався протиаварійними заходами.

Першим етапом робіт буде ремонт трамвайного полотна, тротуарів та проїзної частини у напрямку центру міста, який планується завершити до кінця поточного року. Ремонт трамвайного полотна – це першочергова задача, аби якнайшвидше відновити рух трамваїв.

Подробиці читайте тут.

Фото, відео Марії Лисенко “Вечірній Київ”

Слідкуйте за актуальними новинами на наших каналах у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ