Прокуратура вимагає стягнути з недобросовісного підрядника 25,5 млн гривень за невиконаний ремонт Льодового палацу

image
10 Березня 2023, 21:08
Поділитися:

10 березня 2023 г. 20:02

Київська міська прокуратура встановила порушення інтересів держави через неналежне виконання приватною фірмою умов договору підряду на капітальний ремонт будівлі столичного Льодового палацу.

Про цеKВ стало відомо з повідомлення Київської міської прокуратури.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Як встановила прокуратура, отримавши аванс, будівельна компанія так і не приступила до виконання умов договору підряду на ремонт будівлі по вул. Юрія Іллєнка у Шевченківському районі столиці.

“З огляду на викладене, Київська міська прокуратура звернулась до Господарського суду міста Києва з позовом про стягнення з підрядної організації до державного бюджету суми авансового платежу та штрафних санкцій на загальну суму понад 25,5 млн гривень”, – сказано в повідомленні прокуратури.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Як інформувала KВ, Дарницька окружна прокуратура міста Києва у судовому порядку повернула до комунальної власності нежитлові приміщення, що знаходяться по вул. Шевельова. Будівля з 1992 року використовувалася Дарницьким районним медичним об’єднанням, потім – Київською міською клінічною лікарнею №1, аж поки через підробку документів не вибула з коммайна.

Читайте: Київська прокуратура відстояла в суді право громади на столичну будівлю вартістю майже 70 млн гривень

Фото: Київська міська прокуратура

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона