Прокопів залишає посаду секретаря Київради

image
29 Липня 2019, 18:17
Поділитися:

Володимир Прокопів вирішив очолити партію Європейська Солідарність, у зв’язку з чим написав заяву про припинення повноважень секретаря Київської міської ради. 

– Сьогодні я прийняв рішення, що поведу команду Європейської Солідарності до столичного парламенту. ЄС підтримали майже 200 тисяч киян. Це люди, яким не байдужа доля України. Це люди, які ніколи не сприймуть цінності «русского міра». І для того, щоб збільшити цю потужну підтримку працювати треба уже зараз, повідомив на своїй сторінці Володимир Прокопів. Рішення очолити партію Європейська Солідарність у Києві робить неможливою мою подальшу роботу на посаді секретаря Київради. Коли депутати мене обирали, я пообіцяв, що не буду віддавати перевагу жодній партії. Свої обіцянки я завжди виконую. Тому сьогодні написав заяву про припинення повноважень секретаря Київської міської ради.
P. S. Сподіваюсь, що наступним секретарем оберуть молоду прогресивну людину, яка відкине свої політичні вподобання і зосередиться на об‘єднанні представників різних партій для прийняття важливих для киян рішень.

Слідкуйте за актуальними новинами на наших каналах у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ