Проєкту «”Ше.Fest” мандрує Україною» потрібні волонтери в Ірпені

image
15 Липня 2021, 17:10
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Організатори проєкту «”Ше.Fest” мандрує Україною» шукають волонтерів для допомоги в проведенні концерту в ірпінському парку Незнайка. Про це повідомляється на сторінці проєкту у фейсбуці.

«Шукаємо волонтерів на концерт в Ірпені. Завдання: допомагати монтувати апаратуру, носити те, що потрібно носити, зустрічати гостей, проводити анкетування. Беремо і хлопців, і дівчат. У подарунок кожному волонтеру – футболка», – йдеться в дописі.

«Фестиваль Тараса Шевченка “Ше.Fest”, який традиційно відбувається на Черкащині, розширює географію та їде в тур різними містами. Перша зупинка – Ірпінь! Чудова нагода для жителів міста, щоб познайомитися з постійними та новими учасниками фестивалю, а також почути творчість земляків. Хедлайнер музичної сцени – гурт “Шпилясті кобзарі”», –зазначається на сторінці.

Нагадаємо, мистецькі заходи в рамках проєкту «”Ше.Fest” мандрує Україною» відбудуться в Ірпені 17 липня. Основна музична сцена працюватиме в парку Незнайка з 17:00. Окрім «Шпилястих кобзарів», на ній виступить відомий казкар Сашко Лірник, мультиінструменталіст і автор пісень Віталій Кобзар, ірпінський гурт «Деінде», гурт «Прелеста». Неподалік розташуються Галявина художників та Ярмарок майстрів, де будуть демонструвати свою творчість ірпінські живописці та народні митці.

Водночас в Ірпінській міській публічній бібліотеці ім. Максима Рильського діятимуть театральна та дитяча локації. О 15:30 там почне працювати відкрита робоча майстерня, в якій відбудеться перша читка п’єси Ольги Анненко «Шевченко. Остання любов». О 17:00 розпочнуться пізнавальні розваги для найменших глядачів, які зможуть узяти участь у вікторинах, конкурсі малюнків та інших активностях.

Заходи в Ірпені відбуватимуся за підтримки Українського культурного фонду та відділу культури, національностей і релігій Ірпінської міської ради. Партнер проєкту — Благодійний фонд «МХП-Громаді».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV