Профорієнтація школярів Борисполя та інші головні новини міста, 5 квітня

image
14 Серпня 2020, 11:11
Поділитися:

00:31 «Палітра творчості» – виставка найкращих робіт вихованців БДЮТ «Дивоцвіт». Вона представлена у міській бібліотеці та триватиме до 23 квітня, тому кожен бажаючий ще має змогу її відвідати.
01:57 Правильний вибір професії та вузу для сьогоднішніх школярів – запорука успіху у подальшому дорослому житті. Днями майбутні бориспільські випускники отримали можливість дізнатися все про Київський інститут інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія».
02:28 5 квітня, близько 8-ї ранку, на 76-му кілометрі автодороги Київ-Харків інспектори помітили автомобіль Volkswagen. Під час спілкування із водієм охоронці порядку виявили в останнього ознаки алкогольного сп’яніння. На водія патрульні склали адміністративний протокол та відсторонили від керування транспортним засобом.
03:03 У рамках програми «Безпечне місто» починаючи з 2012 року в Борисполі встановили 46 камер відеоспостереження. Цей проект створений для того, аби посилити безпеку громади, контролювати роботу комунальних служб, а також управляти трафіком у місті.

Підписуйтеся на наш Telegram https://t.me/vBorispole
Більше новин Борисполя на сайті http://tvboryspil.com