Профінансують ремонт фронтонів на вул. Київському Шляху, 87

image
4 Червня 2019, 19:37
Поділитися:

Питання розглядалося на засіданні виконавчого комітету Бориспільської міської ради 3 червня. Перший заступник міського голови Микола Корнійчук нагадав: «11 березня сталася надзвичайна ситуація із руйнуванням частини будівлі, а саме причілку на вул. Київський Шлях, 87. Місто виділяло кошти на відновлення цієї частини будівлі».

Але таких причілків (фронтонів) у багатоповерхівці залишилося п’ять. За словами керівника, після обвалу фронтона було заключено договір із реєстраційно-експертним центром, який обстежив будинок і склав техзвіт щодо стану даху будинку, було розроблено кошторисну документацію. Для відновлення усіх п’яти причілків потрібно 284 886 грн – щоб унеможливити їх руйнування.

Для фінансування заходів, пов’язаних із запобіганням виникненню надзвичайної ситуації техногенного характеру на основі даних технічного звіту з метою недопущення її переростання у надзвичайну ситуацію унаслідок руйнування будівлі житлового призначення за адресою м. Бориспіль, вул. Київський Шлях 87, виконкомом міськради прийнято рішення виділити з резервного фонду міського бюджету на безповоротній основі кошти в сумі 284 886 грн 10 коп.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама