Проекти – Сайт Міської Ради міста Фастів

image
25 Травня 2021, 13:20
Поділитися:

Про затвердження  звіту  про  виконання  бюджету  Фастівської  міської  територіальної  громади  за  І  квартал  2021  року.
Про внесення змін до рішення міської ради № 49-ІV-VІІІ від 23.12.2020 року  «Про міський  бюджет Фастівської міської територіальної громади на 2021 рік».
Про стан  законності, боротьби  із  злочинністю, охорони  публічної безпеки та порядку на території  Фастівської міської територіальної громади за І квартал 2021 року.
Про встановлення ставок зі сплати єдиного податку.
Про встановлення ставок транспортного податку.
Про встановлення туристичного збору.
Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.
Про встановлення  плати  за  землю.
Про затвердження Положення про систему муніципального енергетичного менеджменту Фастівської міської територіальної громади.
Про затвердження Положення про відділ з питань енергозбереження, енергоефективності та екології виконавчого комітету Фастівської міської ради в новій редакції.
Про дострокове  припинення  повноважень  старости Малоснітинського  старостинського  округу.
Про затвердження на посаді старости Малоснітинського старостинського округу.
Про внесення  змін  до  складу  робочої  комісії  з  вивчення  питання

перейменування  вулиць міста  Фастова.

Про надання  дозволу  на  розроблення  детального  плану  території  по  вул.Київська, 39 в м.Фастів Київської  області.
Про надання  дозволу  на  розроблення  детального  плану  території  по  вул.Миру, 20  в  м.Фастів  Київської  області.
Про надання  виконавчому  комітету  Фастівської  міської  ради  погодження   на  проведення демонтажу двох нежитлових  будівель  (квиткових  кас)  по  вул.О.Зінченка, 1-а  в  м.Фастів.
Про надання згоди на безоплатну передачу з комунальної власності Фастівської міської територіальної громади в особі Фастівської міської ради у державну власність  проїзної частини автомобільної дороги загального користування місцевого значення О102403 Фастів-Борова-/М-05/до сфери управління Київської обласної державної адміністрації.
Про звернення  до  Верховної  Ради  України  щодо  відзначення           140-ї річниці з дня  народження  Кирила Григоровича Стеценка.
Про звернення до  Верховної  Ради  України  щодо  відзначення            170-ї річниці з дня  народження  Варвари Ніколівни Ханенко.
Про зміну типу та найменування Борівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Фастівської міської ради Київської області та затвердження нової редакції статуту.
Про скасування рішення  Фастівської  міської  ради № 34-VІІ-VIIІ від 01.03.2021 року «Про створення Комунального підприємства Фастівської міської ради «Фастівська керуюча компанія».
Про створення Комунального підприємства Фастівської міської ради «Фастівська керуюча компанія».
Про внесення змін до рішення № 5-ІІ-VІІІ від 24.11.2020 року  «Про затвердження структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату ради та її  виконавчих  органів».
Про затвердження Правил благоустрою на  території населених пунктів Фастівської міської територіальної громади.
Про списання основних засобів, які перебувають на балансі комунального підприємства Фастівської міської ради «Фастів-благоустрій».
Про внесення змін до рішення Фастівської міської ради № 28-VІІІ-VІІІ від 22.04.2021 року «Про надання в оренду комунального майна Акціонерному товариству «Державний ощадний банк України».
Про передачу  з оперативного управління Комунального некомерційного підприємства Фастівської міської ради «Фастівський центр первинної медико-санітарної допомоги» транспортного засобу в господарське відання Комунального підприємства Фастівської міської ради «Фастів-благоустрій».
Земельні питання.
Різне.

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів