Проблему електропостачання гуртожитку у Сеньківці вирішують поступово і з економією

image
8 Лютого 2024, 18:08
Поділитися:

На плановій нараді у понеділок 5 лютого керівник ГУ ЖКГ В’ячеслав Толкач повідомив про роботи, які вже вдалося виконати для попередження аварійних ситуацій з електропостачанням гуртожитку в с. Сеньківка. 

За його словами, напередодні відновили резервний підземний кабель. Виконання цих робіт обійшлося у 78 тис. грн. На черзі — ремонт трансформаторної підстанції перед її передачею ДТЕК. На це потрібно ще близько 150 тис. грн. 

Нагадаємо, інформація про аварійну ситуацію з електропостачанням у гуртожитку с. Сеньківка (вул. Набережна, 64) була оприлюднена ще у грудні минулого року. Гуртожиток будувався з розрахунку на обігрів від котельні. Але котельня давно відключена, тому опалення перероблене на електричне. Немає у гуртожитку й газу. Електромережі на додаткові навантаження не були розраховані. Тоді ж, у грудні, було заплановано проведення повітряної лінії від ТП до гуртожитку та встановлення нової щитової. Разом із проектуванням, топозйомкою, матеріалами та роботою все разом мало обійтися у 520 тис. грн.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама