Проблемну теплову камеру на Новій ІІ демонтують

Проблемну теплову камеру на Новій ІІ демонтують
10 Жовтня 2024, 19:01
Поділитися:

До теплової камери біля будинку №8 на житловому масиві Нова ІІ, працівникам Бориспільтепломережі доводилося виїжджати досить часто. Адже розташована вона значно нижче рівня території масиву, і у ній постійно збиралися зливові води. Працівникам підприємства доводилося регулярно їх відкачувати.

На початку жовтня КП ТМ «Бориспільтепломережа» розпочала роботи з ліквідації цієї проблеми. Ці роботи прокоментувала «Вістям» директор підприємства Маріанна Желєзко. Вона повідомила, що теплову камеру буде повністю демонтовано. «Камера була не функціональною, у ній взагалі не було засувок. Її робили під час будівництва масиву. Тоді, відповідно до генплану, там, де зараз знаходиться автостоянка, мали будуватися багатоповерхові будинки. І їх планувалося підключати до котельні через цю теплову камеру. Засувки свого часу не поставили, а сьогодні вони не потрібні взагалі. На місці камери прокладаються попередньо ізольовані труби теплових мереж. Нові труби закладаються і у футляри, там де теплові мережі проходять під дорогою», — зазначила директор тепломережі. 

Кошти на труби виділили з міського бюджету. Усі інші роботи підприємство виконує власними силами. Маріанна Желєзко наголосила, що там роботи дуже непрості. Але після їх завершення там більше не буде збірника зливових вод на мережі теплопостачання.

Проблемну теплову камеру на Новій ІІ демонтують

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама