Про звільнення заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, з питань медицини Давиденко Олени Павлівни

image
21 Липня 2024, 07:17
Поділитися:

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

Р І Ш Е Н Н Я

__________________                          м. Фастів                     № _________________

 

 

Про звільнення заступника міського голови з питань діяльності

виконавчих органів ради, з питань медицини

Давиденко Олени Павлівни

 

Враховуючи систематичну відсутність заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, з питань медицини Давиденко Олени Павлівни на роботі без поважних причин, несумлінне, недобросовісне виконання обов’язків умисно, що підриває довіру до неї як носія влади, що призводить до приниження державного органу, керуючись ст. 25 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

міська рада

В И Р І Ш И Л А:

 

Звільнити Давиденко Олену Павлівну з посади заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, з питань медицини, згідно з пунктом 3 частини 1 статті 40 Кодексу законів про працю України за систематичне невиконання без поважних причин обов’язків та порушення правил внутрішнього трудового розпорядку, з пунктом 1 ст. 20 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» за порушення Присяги посадовою особою місцевого самоврядування: несумлінне, недобросовісне виконання обов’язків, невиконання обов’язків умисно, недбайливим ставленням до виконання обов’язків та неможливістю подальшого виконання обов’язків.
Виключити Давиденко Олену Павлівну з персонального складу виконавчого комітету Фастівської міської ради VIII-го скликання.
Внести зміни до п. 2 рішення Фастівської міської ради № 76-VІІ-VIIІ від 11.02.2021 року «Про утворення, визначення чисельності та затвердження персонального складу виконавчого комітету Фастівської міської ради VІІІ скликання» шляхом включення до персонального складу виконавчого комітету Фастівської міської ради VIІІ скликання директора комунального закладу Фастівської міської ради «Фастівський Центр комунікації з медичних питань» Новицької Ольги Олександрівни.
Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.

 

 

Міський голова                                                            Михайло НЕТЯЖУК

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів