Про зняття  з квартирного обліку та виключення з позачергових списків  на одержання житла Новіцької Оксани Федорівни

image
25 Січня 2023, 14:41
Поділитися:

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

«02» січня 2023 року                                                                             №2

 

 

Про зняття  з квартирного обліку

та виключення з позачергових списків
на одержання житла

Новіцької Оксани Федорівни

Враховуючи рішення громадської комісії по житловим питанням від 15.12.2022 року та заяву Новіцької О.Ф. від 09.12.2022 року, керуючись ст. 40 Житлового кодексу Української РСР, пп.1 п.26 Постанови Ради Міністрів Української РСР і Української Республіканської Ради професійних  спілок № 470 від 11.12.1987 р.  «Про затвердження  Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов і надання їм жилих приміщень в Українській РСР» та пп.2 п. «а» ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  виконавчий комітет вирішив:

Зняти з квартирного обліку за місцем проживання та виключити із позачергових списків на одержання житла дружину загиблого військовослужбовця – Новіцьку Оксану Федорівну, *****р.н., яка перебуває на квартирному обліку, згідно із рішенням виконавчого комітету Фастівської міської ради № 44 від 28.01.2019 року, -у зв’язку із поліпшенням житлових умов.
Контроль за виконанням  цього  рішення  покласти   на  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, з питань ЖКГ.

 

 

 

Міський  голова                          Михайло НЕТЯЖУК

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів