Про зміну назви 19 дитсадків та зміни до статутів і міських програм: 30 травня відбудеться чергова сесія Броварської міськради

image
3 Травня 2019, 19:50
Поділитися:

Розпорядження міського голови про скликання 55-ї чергової сесії оприлюднено на сайті Броварської міської ради. На розгляд депутатів винесено 61 питання та розділ «Різне».

Як зазначено у відповідному документі, сесія відбудеться 30 травня о 10:00 у приміщенні зали засідань виконавчого комітету Броварської міської ради.
Питання до розгляду:

1.Про приватизацію житлових приміщень гуртожитків.

2.Про внесення змін до договорів оренди комунального майна територіальної громади м. Бровари в зв’язку зі списанням житлових будинків із балансу комунальних підприємств Броварської міської ради.

3.Про внесення змін до Міської програми оформлення права власності на нерухоме майно територіальної громади м. Бровари на 2019-2020 роки.

4.Про визначення статусу гуртожитку.

5.Про безоплатне прийняття квартири № 602 в житловому будинку по вул. Київська, 247 у комунальну власність територіальної громади м. Бровари.

6.Про прийняття у комунальну власність територіальної громади м.Бровари безхазяйного майна.

7.Про прийняття у комунальну власність територіальної громади м.Бровари безхазяйного об’єкта електропостачання.

8.Про передачу комунального майна територіальної громади м. Бровари  приватному акціонерному товариству «Київобленерго».

9.Про надання дозволу на передачу комунального майна територіальної громади м.Бровари.

10. Про надання дозволу на списання комунального майна територіальної громади м.Бровари.

11. Про зміну розміру статутного капіталу комунального підприємства Броварської міської ради Київської області «Броваритепловодоенергія».

12.Про внесення змін до «Програми будівництва, капітального ремонту, утримання об’єктів житлового фонду, благоустрою та соціально – культурного призначення міста Бровари Київської області на 2019 – 2023 роки».

13.Про внесення змін до Програми «Питна вода міста Бровари на 2019-2023 роки».

14.Про внесення змін до Програми запобігання та ліквідації наслідків підтоплення території міста Бровари на період 2017-2021 років.

15.Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств міста на 2019 рік.

16.Про внесення змін та доповнень до рішення Броварської міської ради Київської області від 09.11.2017р. № 710-34-07 «Про визнання бійців-добровольців які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на сході України».

17.Про зміну назви дошкільного навчального закладу (ясел-садка) комбінованого типу «Катюша» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.

18.Про зміну назви дошкільного навчального закладу (ясел-садка) компенсуючого типу «Барвінок» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.

19.Про зміну назви дошкільного навчального закладу (ясел-садка) компенсуючого типу «Теремки» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.

20.Про зміну назви дошкільного навчального закладу (ясел-садка) компенсуючого типу «Золота рибка» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.

21.Про зміну назви дошкільного навчального закладу (ясел-садка) комбінованого типу «Казка» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.

22.Про зміну назви дошкільного навчального закладу (ясел-садка) комбінованого типу «Зірочка» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.

23.Про зміну назви дошкільного навчального закладу (ясел-садка) комбінованого типу «Золотий ключик» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.

24.Про зміну назви дошкільного навчального закладу (ясел-садка) комбінованого типу «Перлинка» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.

25.Про зміну назви дошкільного навчального закладу (ясел-садка) комбінованого типу «Лісова казка» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.

26.Про зміну назви дошкільного навчального закладу (ясел-садка) комбінованого типу «Ялинка» ім. В.О. Сухомлинського Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.

27.Про зміну назви дошкільного навчального закладу (ясел-садка) комбінованого типу «Сонечко» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.

28.Про зміну назви дошкільного навчального закладу (ясел-садка) комбінованого типу «Червоні вітрила» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.

29.Про зміну назви дошкільного навчального закладу (ясел-садка) комбінованого типу «Теремок» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.

30.Про зміну назви дошкільного навчального закладу (ясел-садка) комбінованого типу «Ромашка» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.

31.Про зміну назви дошкільного навчального закладу (ясел-садка) комбінованого типу «Малятко» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.

32.Про зміну назви дошкільного навчального закладу (ясел-садка) комбінованого типу «Калинка» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.

33.Про зміну назви дошкільного навчального закладу (ясел-садка) комбінованого типу «Віночок» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.

34.Про зміну назви дошкільного навчального закладу (ясел-садка) комбінованого типу «Джерельце» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.

35.Про зміну назви дошкільного навчального закладу (ясел-садка) комбінованого типу «Ластівка» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.

36.Про затвердження Статуту інклюзивно-ресурсного центру Броварської міської ради Київської області.

37.Про внесення змін до Статуту Палацу творчості дітей та юнацтва Броварської міської ради Київської області.

38.Про внесення змін та доповнень до Програми  розвитку системи освіти м. Бровари на 2019-2023 роки, затвердженої рішенням Броварської міської ради Київської області від 20.12.2018  № 1195-50-07.

39.Про внесення змін та доповнень до рішення Броварської міської ради Київської області від 21.12.2017р. № 788-36-07 «Про затвердження міської програми «З турботою про кожного» на 2018-2020 роки».

40.Про затвердження в новій редакції Порядку створення діяльності та фінансування спеціалізованого формування Броварського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді «Сім’я патронатного вихователя».

41.Про внесення змін до Програми діяльності та фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства Броварської міської ради  «Броварський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2019 рік.

42.Про внесення змін та доповнень до міської Програми з надання соціальної та правової допомоги демобілізованим військовослужбовцям та військовослужбовцям, які брали (беруть) участь в антитерористичній операції / операції Об’єднаних сил та їх сім’ям, постраждалим учасникам Революції Гідності та бійцям добровольцям АТО на 2019 рік, затвердженої рішенням Броварської міської ради Київської області від 20.12.2018 року № 1192-50-07.

43.Про внесення змін до «Міської Комплексної програми профілактики злочинності, зміцнення правопорядку, охорони прав і свободи громадян на території міста Бровари Київської області на 2019-2021 роки».

44.Про внесення змін до Програми діяльності та фінансової підтримки Броварської редакції міськрайонного радіомовлення на 2019 рік.

45.Про списання кредиторської заборгованості, строк позовної давності якої минув.

46.Про затвердження Правил благоустрою міста Бровари та втрату чинності деяких регуляторних актів.

47.Про внесення змін до Положення про управління містобудування та архітектури Броварської міської ради Київської області в новій редакції.

48.Про припинення права користування земельними ділянками,  надання земельних ділянок у користування, надання дозволів на розроблення документації із землеустрою, надання згоди на об’єднання земельних ділянок, надання згоди на поділ земельної ділянки, надання згоди на передачу земельної ділянки в суборенду, внесення змін до договору оренди земельної ділянки, відмову в наданні земельної ділянки в оренду, припинення дії договорів оренди земельних ділянок.

49.Про поновлення договорів оренди земельних ділянок, продовження термінів укладення договорів оренди земельних ділянок.

50.Про продовження дії договорів про встановлення особистих строкових сервітутів, внесення змін до договору про встановлення особистого строкового сервітуту.

51.Про затвердження документації із землеустрою щодо передачі земельних ділянок громадянам у власність, зміну цільового призначення земельної ділянки, надання дозволів на розроблення документації із землеустрою.

52.Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у власність громадянам.

53.Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва індивідуальних гаражів учасникам бойових дій, члену родини померлого учасника бойових дій, внесення змін до рішень Броварської міської ради Київської області.

54.Про відмову в наданні дозволів громадянам на розроблення проектів землеустрою та у відведенні земельної ділянки.

55.Про проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок для подальшого продажу у власність.

56.Про затвердження договорів, що посвідчують право користування земельними ділянками.

57.Про внесення змін та доповнень до рішення Броварської міської ради від 28.02.2019 № 1317-53-07 «Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста на 2019 рік».

58.Про затвердження Положення про управління економіки та інвестицій Броварської  міської ради Київської області в новій редакції.

59. Про визнання таким, що втратило чинність, рішення Броварської міської ради Київської області від 15.03.2007 № 247-18-05 «Про затвердження Положення про порядок реєстрації об’єктів інвестування».

60.Про затвердження звіту про виконання  бюджету   міста  Бровари за І квартал 2019 року.

61.Про внесення змін до рішення Броварської міської ради від 20.12.2018 року № 1225-52-07 «Про міський бюджет м. Бровари на 2019 рік» та додатків  1, 2, 3, 5, 6, 7».

62.Різне.

Джерело: Трибуна Бровари