Про зміну адреси (упорядкування нумерації) об’єкту нерухомого майна– житловому будинку Бродюк Галини Миколаївни та Ватажок Стелли Миколаївни по вул. ***********, ****** в смт Борова Фастівського району Київської області

image
28 Березня 2024, 14:09
Поділитися:

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

____________________      м.Фастів                                   № _________

 

Про зміну адреси (упорядкування нумерації)

об’єкту нерухомого майна– житловому будинку

Бродюк Галини Миколаївни та Ватажок Стелли

Миколаївни по вул. ***********, ****** в смт Борова

Фастівського району Київської області

На виконання статей 261 – 265 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 7 липня 2021 р. № 690 «Про затвердження Порядку присвоєння адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна», на підставі заяви Бродюк Галини Миколаївни та Ватажок Стелли Миколаївни щодо зміни адреси у разі упорядкування нумерації об’єкту нерухомого майна – житловому будинку в зв’язку з виявленням випадку невідповідності адреси житлового будинку фактичному розташуванню об’єкта та пакету документів (Договір дарування від 22.02.1997 р., зареєстровано в реєстрі за №410; технічний паспорт ТІ01:6891-1719-4649-7037 від 20.02.2024 р., виготовлений КП ФМР «Фастівське БТІ») по вул. ********, ***** в смт Борова, Фастівського району, Київської області, керуючись п.11 ст. 37 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Фастівської міської ради вирішив:

Змінити адресу об’єкту нерухомого майна – житловому будинку Бродюк Галини Миколаївни та Ватажок Стелли Миколаївни з Україна, Київська обл., Фастівський р-н, смт Борова, вул. ********, ***** на Україна, Київська обл., Фастівський р-н, смт Борова, вул.********, *****.
Відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Фастівської міської ради надати Бродюк Г.М. та Ватажок С.М. витяг з Реєстру будівельної діяльності щодо інформації про присвоєння адрес Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва.
Гр. Бродюк Г.М. та Ватажок С.М. внести відомості до Державного земельного кадастру про місцезнаходження земельної ділянки.
Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

 

 

 

Міський голова                                                                             Михайло НЕТЯЖУК

 

 

 

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів