Про зміну адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку Змієвського Дмитра Сергійовича по вул. *****************, ** в м. Фастів Фастівського району Київської області

image
7 Червня 2024, 21:48
Поділитися:

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

_______      м.Фастів                                   № _________

Про зміну адреси об’єкту нерухомого майна

– житловому будинку Змієвського Дмитра

Сергійовича по вул. *****************, ** в

м. Фастів Фастівського району Київської області

 

На виконання статей 261 – 265 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 7 липня 2021 р. № 690 «Про затвердження Порядку присвоєння адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна», на підставі заяви Змієвського Дмитра Сергійовича щодо зміни адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку, що утворюється в результаті поділу (Договір про поділ житлового будинку, що є спільною частковою власністю від 20.05.2024 р., зареєстровано в реєстрі за №1-1046) та пакету документів (Договір дарування 29/100 (двадцять дев’ять сотих) часток житлового будинку від 31.01.2024 р., зареєстровано в реєстрі за №326; Витяг з Державного реєстру речових прав від 31.01.2024 р., індексний номер витягу: 363977300, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна: 2670765232140; Технічний паспорт від 06.09.2023 року, виготовлений ФО-П Скок Наталія Володимирівна) по вул. *****************, ** в м. Фастів, Фастівського району, Київської області, керуючись п.11 ст. 37 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Фастівської міської ради вирішив:

 

Змінити та закріпити адресу об’єкту нерухомого майна – житловому будинку, що утворюється в результаті поділу та належить Змієвському Дмитру Сергійовичу: Україна, Київська обл., Фастівський р-н, м. Фастів, вул. *****************, **.
Відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Фастівської міської ради надати Змієвському Д.С. витяг з Реєстру будівельної діяльності щодо інформації про присвоєння адрес Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва.
Гр. Змієвському Д.С. внести відомості до Державного земельного кадастру про місцезнаходження земельної ділянки.
Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

 

Міський голова                                                                             Михайло НЕТЯЖУК

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів