Про збільшення статутного капіталу та затвердження нової редакції Статуту КомунальногопідприємстваФастівськоїміської ради «Фастівводоканал» (код ЄДРПОУ 03346383)

image
24 Січня 2023, 15:20
Поділитися:

Проект

ФАСТІВСЬКА  МІСЬКА  РАДА

Р І Ш Е Н Н Я

 

Про збільшення статутного капіталу тазатвердженняновоїредакціїСтатуту КомунальногопідприємстваФастівськоїміської ради «Фастівводоканал»

(код ЄДРПОУ 03346383)

 

Беручи до уваги подання в.о. директора  КП ФМР «Фастівводоканал» №32 від 18.01.2023р.про необхідність затвердження нової редакції  статуту КП ФМР «Фастівводоканал», у відповідності до норм Господарського кодексу України, Цивільного кодексу України, Закону України «Про Державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців» та керуючись  ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

міська рада

В И Р І Ш И Л А:

Збільшити Статутний капітал КП ФМР «Фастівводоканал» з 23 505 444,03 гривень на 24 505 412,33 гривень.
Затвердити нову редакцію Статуту КП ФМР «Фастівводоканал» (додається).
Доручити керівнику КП ФМР «Фастівводоканал» у місячний термін вчинити дії щодо державної реєстрації нової редакції Статуту КомунальногопідприємстваФастівськоїміської ради «Фастівводоканал».
Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності та житлово-комунального господарства і розвитку місцевого самоврядування.

Статут 2023

Міський голова                                                                                     Михайло НЕТЯЖУК

 

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів