Про затвердження   Статуту комунального некомерційного підприємства Фастівської міської ради “Фастівський Центр первинної медико-санітарної допомоги ” в новій редакції

image
11 Червня 2021, 15:03
Поділитися:

ПРОЄКТ

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Про затвердження   Статуту комунального некомерційного підприємства Фастівської міської ради “Фастівський Центр первинної медико-санітарної допомоги ” в новій редакції

Розглянувши листи комунального некомерційного підприємства Фастівської міської ради “Фастівський Центр первинної медико-санітарної допомоги» від 10.06.2021р. № 315, Кожанської селищної ради від 11.06.2021р. №____, Томашівської сільської ради від 11.06.2021р. №____,  з метою оптимізації  та приведення організаційної структури КНП ФМР «Фастівський Центр ПМСД» у відповідність до обсягу медичної допомоги відповідно до потреб населення громад у наданні первинної медичної допомоги відповідно до Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я»,  наказу МОЗ та Мінрегіон розвитку, будівництва та ЖКГ від 06.02.2018р. №178/24 «Про затвердження Порядку формування спроможних мереж надання первинної медичної допомоги», наказу  МОЗ  від 29.07.2016р. №801 «Про затвердження положення про центр первинної медичної медико-санітарної допомоги та положення про його підрозділи», ст.25  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

міська рада

В И Р І Ш И Л А:

Затвердити Статут комунального некомерційного підприємства Фастівської міської ради “Фастівський Центр первинної медико-санітарної допомоги» в новій редакції (додається).
Директору комунального некомерційного підприємства Фастівської міської ради “Фастівський Центр первинної медико-санітарної допомоги» провести державну реєстрацію Статуту Комунального некомерційного підприємства Фастівської міської ради “Фастівський міський Центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги» у новій редакції відповідно до чинного законодавства.
Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту, освіти, культури, спорту, сім’ї та молоді та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, з питань медицини.           .

 

Міський голова                                                                      М.В. Нетяжук

№ 60 – додаток

 

 

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів