Про затвердження плану роботи по  військовому обліку і бронюванню військовозобов’язаних на 2020 рік

image
3 Січня 2020, 02:03
Поділитися:

   ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 Від..28.12.2019                                                                              №.430од

м.Фастів

 

 

 

 

 

Про затвердження плану роботи по
військовому обліку і бронюванню

військовозобов’язаних на 2020 рік

Відповідно до Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», Порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 07.12.2016 №921, наказу Міністерства оборони України від 15.12.2010 № 660 «Про затвердження Інструкції з організації ведення військового обліку військовозобов’язаних і призовників в органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах, організаціях і навчальних закладах»:

Затвердити План роботи по військовому обліку і бронюванню військовозобов’язаних працівників виконавчого комітету Фастівської міської ради на 2020 рік (План додається).Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету Фастівської міської ради.

 

Міський голова                                                                      М.В. Нетяжук

 

 

 

                Додаток до розпорядження

                                                             №  430од       від 28.12.2019

 

План роботи по військовому обліку і бронюванню військовозобов’язаних працівників виконавчого комітету Фастівської міської ради на  2020 рік

 

№ з/п Зміст заходу Строк виконання Відповідальний  
І. Постійні заходи
1 Перевірка у громадян наявності військово-облікових документів та відмітки про взяття на військовий облік Під час прийняття на роботу Петренко І.А.  
2 Оформлення особових карток (типова форма № П-2) на військовозобов’язаних і призовників, прийнятих на роботу У день прийняття на роботу Петренко І.А.  
3 Повідомлення військових комісаріатів про прийняття на роботу або звільнення з роботи військовозобов’язаних і призовників Упродовж 7 днів з дня прийняття на роботу або звільнення Петренко І.А.  
4 Внесення до особових карток призовників і військовозобов’язаних змін щодо сімейного стану, місця проживання (перебування), освіти, місця роботи і посади Упродовж 5 днівз дня подання відповідних документів Петренко І.А.  
5 Повідомлення військових комісаріатів про зміни в облікових даних військовозобов’язаних та призовників До 5 числа щомісяця Петренко І.А.  
6 Ведення та зберігання Журналу обліку результатів перевірок стану військового обліку призовників і військовозобов’язаних та звіряння їх облікових даних з даними районних (міських) військових комісаріатів

 

 

Постійно Петренко І.А.  
7 Формування у блокноти бланків розписок про прийняття на зберігання військово-облікового документа. Протягом року до наступного звіряння облікових даних

 

Петренко І.А.  
ІІ. Періодичні заходи
8 Звіряння особових карток призовників і військовозобов’язаних із записами у військово-облікових документах Раз на рік відповідно до графіка Петренко І.А.  
9 Звіряння особових карток працівників з обліковими документами військових комісаріатів Раз на рік відповідно до графіка Петренко І.А.  
10 Приймання під розписку від призовників і військовозобов’язаних військово-облікових документів для подання до військових комісаріатів для звіряння з картками первинного обліку Раз на рік відповідно до графіка звіряння Петренко І.А.  
11 Вилучення із картотеки карток військовозобов’язаних, які підлягають виключенню з військового обліку за віком (за підсумками попереднього року) Січень-лютий Петренко І.А.  
12 Подання до військових комісаріатів списків громадян, які підлягають приписці до призовних дільниць До 01.12.2020 Петренко І.А.  
13 Планування роботи з військового обліку військовозобов’язаних і призовників на 2020 рік Грудень Петренко І.А.  
14 Планування звірки особових карток військовозобов’язаних та призовників з військово-обліковими документами та з обліковими даними військкоматів у 2020 році Грудень Петренко І.А.  
ІІІ. Заходи, виконувані за потреби
15 Оповіщення військовозобов’язаних та призовників про виклик до військового комісаріату і забезпечення своєчасного прибуття за викликом Згідно з вимогами військових комісаріатів Петренко І.А.  
16 Надання до військових комісаріатів списків призовників і військовозобов’язаних На вимогу військового комісаріату Петренко І.А.  
17 Направлення до військкомату військовозобов’язаних і працівників для внесення змін до військово-облікових документів (виключення з обліку при досягненні граничного віку перебування в запасі, взяття на облік після проходження військової служби тощо) За наявності підстав Петренко І.А.  
18 Повідомлення військових комісаріатів про посадових осіб, військовозобов’язаних та призовників, які порушили вимоги законодавства про військовий обов’язок і військову службу За наявності порушень Петренко І.А.  
19 Повідомлення військових комісаріатів про призначення, переміщення і звільнення особи, відповідальної за ведення військового обліку

 

У 7-денний строк Начальник

відділу

 
20 Повідомлення військових комісаріатів про зміну назви, місцезнаходження, телефонів установи У 7-денний строк Петренко І.А.  

 

Керуючий справами виконавчого комітету                                Л.О.Тхоржевська

 

Відповідальна за ведення військового обліку

військовозобов’язаних та призовників                                         І.А.Петренко

 

 

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів